Beauty Heaven

Best of 2018 | arcápolás

2019. január 03. - zsu044

Kategóriákra bontva mutatom a kedvenc termékeimet a tavalyi évből, nehéz volt a választás, mert nagyon sok új kedvenccel ismerkedtem meg, így lesznek olyan pontok, ahol nem is tudom csak egy termék mellett letenni a voksom. A leg-imádottabb témakörömmel, az arcápolással kezdem. :)

bestofarc.jpg

ARCLEMOSÓ:

Colo arclemosó tej száraz, érett, dehidratált bőrre

Krémes, lágy, kímélő arclemosó, nagyon gyengéd a bőrhöz. Zsíros bőrtípuson kívül minden bőrre tökéletes választás a kíméletes, ápoló arctisztításhoz.

Bővebb véleményemet ITT olvashatjátok, a terméket pedig ITT találjátok.

Magister Antiox-Cleankomplex

A legjobb habzó arclemosó, amit valaha próbáltam, hatékonyan, de kíméletesen tisztít, csodaszép összetétellel. Minden bőrtípusra ajánlom a hatékony, kíméletes, méregmentes arctisztításhoz.

Bővebb vélemény ITT, a terméket a webshopban találod.

_mg_2591-2_1.jpg

MICELLÁS LEMOSÓ:

Meggy Micella Kétfázisú arctiszító oldat

Imádom a micellás lemosókat, persze ezek választásánál is fontos az összetevőlista csekkolása, mert sajnos ezek nagy része is tele van pakolva mindenféle bőrre nem illő adalékkal. A Phi micellás lemosója természetesen "minden-mentes", csodaszép összetételű, és odavagyok a kétfázisú formuláért, a hatékony tisztítás közben meggymagolajjal ápolja az arcot, aminek eredménye egy makulátlanul tiszta, pihe-puha arcbőr. 

Bővebben ITT, webshop ITT

Natics Eau Micellaire

Röviden-tömören: illatorgia gyönyörű összetétellel. Természetesen a hatásáért is imádom használni, de az illata mindent visz. Zseniális.

Korábbi poszt ITT, termék ITT

_mg_1791_1.jpg

SMINKLEMOSÓ:

Clinique Take The Day Off Makeup Remover

Nem a legtisztább összetételű sminklemosó, de pillanatok alatt elbánik a vízálló szempillaspirállal! (csak vízálló spirált használok, mert ha fúj a szél, azért, ha süt a nap, azért folyik a könnyem..) Nálam must have!

Bővebben ITT, webshop ITT

_mg_4004_1.jpg

TONIK:

Phi tonikok

Ha az én bőrtípusomra kell választanom, akkor a Neroli és rózsa tonik a kedvencem, de bármelyik Phi tonikot jó szívvel ajánlom, mert mindegyik szuper!! A kávésat is imádom az illatáért, a zöld teásat meg a jázmin hidrolátumért, szóval mindegy, melyiket választjátok, nem lehet mellényúlni velük. Szerelem!

A Neroli és rózsáról ITT, a kávésról ITT olvashatsz, webshop ITT

Pixi Glow tonic

Még nem írtam róla a blogon, de mindenképp külön fejezetet érdemel a Pixi Glow tonik, amivel régóta szemeztem már, és karácsonyra meglepett a cég egy névre szóló, 500 ml-es kiadással, ami csodaszép tartóban kapott helyet. Már ezzel levettek a lábamról, szerintem nagyon kedves és személyes ajándék volt, de a beltartalom is lenyűgözött. Egyetlen kivetnivalóm a hozzáadott illatanyag, ami szerencsére nem az agresszív fajtából való, mert meglepő módon nem sztrájkol ellene a bőröm. Az AHA gyümölcssav és az egyéb hatóanyagok viszont csodásan működnek, a gyulladt patikkal 1-2 éjszaka alatt leszámol, és az egész bőr valahogy "ragyog", nem véletlen az elnevezés.. Működik, szeretem!

Bővebben hamarosan, webshop ITT

_mg_7587.jpg

ARCPERMET:

Omorovicza Magyar Királynő permet

Gyönyörű, igényes csomagolás, a legtökéletesebb porlasztófej, amit valaha próbáltam, isteni, szolíd illat, tökéletes beltartalom. El sem szoktam tenni a szekrénybe, mert szemet gyönyörködtető darab. (a limitált kiadást vettem meg) Kétségtelenül a 2018-as kedvencem az arcpermetek között.

Bővebb vélemény ITT, termék ITT

_mg_3946_1.jpg

SZÉRUM:

Phi Golden Liquid szérum

Nemrég írtam róla egy hosszabb bejegyzést, ami lehet, hogy egy kicsit száraz lett, de próbáltam érzékeltetni, hogy mennyire fontos lenne ennek a szérumnak a használata minden elektromos kütyüvel kapcsolatba kerülő embernek, vagyis gyakorlatilag mindenkinek. Bele sem kezdek újra a nagy energiájú fény hatásainak boncolgatásába, linkelem a bejegyzést. Méltán nyerte a Golden Liquid szérum a 2018 évi Prix de Beauté - A Szépség nagydíja verseny II. helyezését Anti-Aging kategóriában, mert elképesztő, amit tud. Must have mindenkinek, aki sokáig szép bőrt szeretne. 

Bővebben ITT olvashatsz róla, a terméket ITT találod

Phi Jasmine green tea kollagén booster

Ha lehet ilyet mondani erre a szérumra, ez a legjobb "általános" szérum. Gyönyörű összetevőlistával, ütős hatóanyagokkal tartja karban a bőrt, minden bőrtípus számára ideális választás. 

Bővebben ITT, webshop ITT

Natics C20

Szerintem nem újdonság, hogy a kedvenc C-vitaminos szérumom is a listában van, százszor elmondtam már, most százegyedszer is, hogy a C-vitaminos szérumok királya a C20. Tökéletes állag, gyönyörűséges INCI, airless tégely, magas hatóanyagtartalom, magas minőség. Örök szerelem.

Bővebben ITT, webshop ITT

_mg_6177_1.jpg

_mg_2313_1.jpg

PEELING:

Séance Római narancsliget gélpeeling

Imádom ezt a peelinget, kettős hatású: az olivahéj és a mandulamag finom mechanikus peelinget végez, miközben az AHA sav is dolgozik a bőrönkön. Elsőre furcsa volt a gél állag, de nagyon bejött.

Bővebben ITT, webshop ITT

_mg_5050.jpg

HIDRATÁLÓ:

Phi Pazar CreamCoffee antioxidáns arcápoló

Tavaly nagyon rákattantam a Phi arckrémjeire, mert valahogy mindegyiket annyira imádja a bőröm, hogy már szinte furcsa! :)) A Hidratália télre egy ici-picit kevés nekem, de nyárra tökéletes, az illata lenyűgöz. A Pazar CreamCoffee mindent vitt, állagra, hatásra, illatra, most az I'm so sensitive-et használom, hamarosan bővebben is írok róla, mert szintén imádom, már csak a Vadrózsa anti-aging maradt ki a repertoárból, de mindenképp ki fogom próbálni, mert a leírás és az INCI alapján nagyon nekem való.. ♥

A Pazar CreamCoffee-ról ITT, a Hidratáliáról ITT olvashatsz, a termékeket pedig keresd a webshopban! 

(a képen még a régi verziót látjátok, már airless tégelyben kapható)

_mg_2286_1.jpg

SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ:

Colo Szemkörnyékápoló érzékeny bőrre

Borzalom a szemkörnyékem bőre, száraz, papírszerűen vékony, ráncos, néha ödémás.. soroljam még? :D A Colo szemkörnyékápolója úgy lett megalkotva, hogy ezek mindegyikére tartogat valamilyen hatóanyagot, egy tégelybe pakolva. Imádom!

Bővebb véleményem ITT, a terméket pedig ITT találod

Clinique Repairwear Anti-Gravity Eye Cream

Az előbb felsorolt problémák miatt szeretem a testesebb szemkörnyékápolókat, a Clinique pont ilyen, kicsit zsírosabb, shea alapú, hatóanyagokkal teli kence. Elsőre nem tetszett az ára, de nagyon sokáig elég!

Bővebben ITT, webshop ITT

_mg_7300_1.jpg

AJAKÁPOLÓ:

L'Occitane 100%-os organikus shea vaj

Ennél tisztább és hatékonyabb ajakápoló nincs is, én gyakorlatilag ajakápoló-függő vagyok, és télen sajnos szó szerint "cserepesre" száradnak az ajkaim, egyedül a L'Occitane shea vajjal tudom kordában tartani, ami nem kimondottan ajakápoló, inkább egy univerzális balzsam az igénybevett területekre, de én ajakápolónak használom. És igenis ragaszkodom a márkához, mert shea és shea között is óriási különbség van! Ez egyszerűen tökéletes!! ♥

locci_2.jpg

Ezek voltak a kedvenc termékeim a tavalyi évben arcápolás témakörben, hamarosan folyt.köv. testápolás, smink, és hajápolás kategóriákban is! 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr814529984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása