Beauty Heaven

favourites | 2018 tavasz

2018. április 24. - zsu044

Nagyon sok beauty újdonsággal találkoztam a 2018-as évben, most egy csokorba szedtem azokat a termékeket, amik igazán beváltak, és napi szinten elégedetten használom őket.

_mg_2480.jpg

Ahhoz képest, hogy az utóbbi években ha az arctisztításra / sminklemosásra gondoltam, csakis a Garnier micellás vize jutott eszembe, mert minden egyéb próbálkozásom kudarcba fulladt, most egy rakás szebbnél szebb összetételű arctisztító termék van a birtokomban, úgyhogy érik már egy arctisztítós poszt is. Nagyon nehéz kiemelni 1 kedvencet a sok közül, de talán a Magister Antiox-Cleankomplex után nyúltam legtöbbször az idei évben. Lágy habjával nagyon gyengéden, de alaposan tisztít, a normál (nem vízálló) szempillaspirál sem okoz gondot neki, egy mosással minden piszkot, sminket eltávolít az arcról. Nagyon szolíd, "Magisteres" illata van, nem szárít, nincs feszülő, húzódó bőr a használata után, nagyon szeretem.

A már tiszta arcbőrre tonizálás, virágvizes permetezés után nálam kihagyhatatlan egy (vagy több) jó szérum használata. Szérumból is van jópár kedvenc jelenleg, de a best of mégiscsak a Natics C20 lett. Ez egy koncentrált hatóanyagtartalmú C-vitamin szérum, amitől szó szerint ragyog a bőröm. Nem tudok mást mondani, egyszerűen tökéletes. ITT olvashatod a tapasztalataimat.

Szemkörnyékápolás terén is sok kedvencem van mostanában, ha puffadt szemekkel ébredek, akkor ebben a posztban található termékekre esküszöm, amúgy pedig nagyon bevált a Phi Hidratália szemkörnyékápoló, ami egy könnyed, lágy krém isteni marcipánillattal (hozzáadott illatanyag nélkül). Sajnos kb. 25 éves korom óta küzdök elég mély szarkalábakkal, (a "zacskók" mellett, hurrá!) így nem sok szemkörnyékápoló hoz nálam látható eredményt, de ez a krém tényleg nagyon szépen hidratálja a szemkörnyék bőrét, feszesebbnek, üdébbnek hat a szem körüli bőr a használatával. Szeretem a pici és kompakt pumpás kiszerelését, lehet, hogy furcsának tűnik, de sokszor viszem magammal, és napközben is kenek egy-egy csepp krémet a problémásabb területekre, így sokkal hidratáltabb a bőröm, nem mélyülnek el annyira a ráncok estig. (ha a Phi webshopban vásárolsz, rendelésed mellé ajándék ajakbalzsamot kapsz a A4BQC5WV kóddal!)

A másik szemkörnyékápoló, amit legtöbbet használok, az a Clinique Repairwear Anti-Gravity. Ezt általában azokon a napokon használom, amikor valami oknál fogva alapozót kell feltennem a megszokott színezett fényvédőm, vagy BB krémem helyett. Engem valahogy minden alapozó szárít, és kihangsúlyozza még az egészen finom ráncokat is, így alapozó alá jóval testesebb krémet szoktam felvinni a problémás területekre, illetve a szemkörnyékre. Erre pont tökéletes a Repairwear, shea vajas, kicsit zsírosabb formula, szépen lágyítja a szem körüli ráncokat egészen estig. Az ára nem tetszik, egyébként szeretem.

_mg_2466.jpg

Az arcomon mindig kiemelt hangsúlyt kap a fényvédelem, évszaktól függetlenül hámlasztót, és retinolos készítményeket használok, ezek használata mellett (meg amúgy is) kötelező a fényvédelem. Egy 40 faktoros fizikai fényvédőt használok minden nap, de ez mellett úgy gondolom, nem árt, ha a BB krémem is fényvédős. Nagyon örültem, amikor az iHerb webshopjában felfedeztem a Physicians Formula Super BB krémet, mert a szép összetétel mellett SPF30-as tisztán fizikai fényvédelmet nyújt, ritka az ilyen párosítás. Kicsit tartottam a színválasztástól, és elsőre inkább a Light árnyalatot választottam, felkenve világosabb a színhatás, mint amit a tubusban látunk, és szépen idomul a bőrszínhez. Nyárra valószínű megrendelem a Light/Medium árnyalatot, mert ha a testem kap egy kis színt, már túl világos lesz az összképhez az arcom. Krémes, könnyen kenhető formula, nagyon enyhe fedéssel, inkább csak egységesít, és egészséges színt ad. Az ára teljesen baráti, a hasonló összetételű fizikai fényvédős BB-k általában 8-10e Ft körül mozognak, így a kb. 3700 Ft-os ár egyszerűen szuper ezért a termékért.

Ajakápolás terén régóta elsődleges számomra a full tiszta összetétel, ezt jó lenne párosítani a megfelelő ápoló hatással. Ezt a kombót a L'Occitane Organikus shea vaj nyújtja. A száraz, repedezett ajkakat is egyetlen pillanat alatt  megnyugtatja és elsimítja, és hosszú órákig hidratál. Ajakápoló-függőként több tucat ajakápoló van itthon, de ez a darab az, ami mindig beválik, és tökéletes.

_mg_2467.jpg

Ennyit az arcápolásról, jöjjenek a kezek. Itt is L'Occitane termékek lettek a kedvencek, évek óta a shea kollekció rabja vagyok, az év elején megjelent Rifle Paper & Co. x L'Occitane kollekció pedig egyenesen elvarázsolt, a mai napig imádok ránézni a kollekció minden egyes darabjára, gyönyörűségesek.. A klasszikus Shea vajas kézkrém - limitált kiadás az egyik szívem csücske, kívül-belül imádom. A másik nagy kedvencem a Shea vajas egyperces kézradír, pont tökéletes peelinget biztosít, a shea kollekció jellegzetes, isteni illatával.

_mg_2473.jpg

A testre való natúr bőrradírok esetében elkönyveltem, hogy ha natúr, akkor kávé alapú, így az újdonság erejével lepett meg a Magister Body Bon Cherry testradírja. Ez egy könnyű, már szinte habos állagú, cseresznyeillatú hámlasztó krém tengeri sóval, aminek a használata függőséget okoz! :) Nagyon kellemes élmény a bőrradírozás vele, szuperpuha, illatos bőrt eredményez, és végre a benőtt szőrszálak is elkerülnek. Eddig hajlamos voltam elhanyagolni a radírozás kérdését, mióta a Body Bont használom, inkább arra kell figyelnem, hogy ne radírozzak naponta! :))

_mg_2489.jpg

Egy natúr deós poszt is kilátásban van hamarosan, két éve írtam egy összehasonlítós tesztet, azóta kipróbáltam  még jópár natúr deót, keresve az igazit, így van alapanyag a poszthoz, amiről megosztanám a tapasztalataimat.. Egyelőre a favorit a Schmidt's levendulás deója, amit elvárhatunk egy natúr deótól, azt 100%-osan hozza. Finom illatú, egész napra szagmentesít, és stiftes! Az izzadást ez sem mérsékli, engem a hiperhidrózissal már konkrétan nem is érdekel ez a tétel, az sokkal inkább, hogy ne mérgezzem magam, és 100%-ban semlegesítse a szagokat. Érdekes, mert ugyanennek a márkának a rózsa-vanília verziója már nem teljesíti ezt, 2 óra múlva újrazuhanyzási kényszerem van a használatával. Ezt is az iHerb-ről rendelem, a magyar webshopokban nevetségesen drága.

Végül a hajápolás: nemrég írtam a mindenmentes hajápolási rutinomról, azóta újabb kincsekre bukkantam. A Phi termékpalettája nemrég hajtisztító samponnal, és hajápoló balzsammal bővült, a legnagyobb örömömre! :D Gyorsan zsírosodó, vékony szálú, gubancosodásra hajlamos a hajam, ez a sampon-balzsam kombó azonban gyógyír mindenre. Továbbra is 2-3 naponta mosok hajat, szerintem a városi életforma mellett ez teljesen normál, az azonban nem mindegy, mivel teszem ezt! A Phi sampon-balzsam duóval káros anyagoktól mentesen ápolhatom a hajam, ragyogó, könnyen fésülhető haj a végeredmény, imádom! Igazán csajos, púderes illata van mindkét terméknek, és a sampon, annak ellenére, hogy natúr, egész jól habzik, tudom, sokatoknak ez a "kívánsága", hát tessék, íme egy habzó natúr sampon! :)) Ha megvásárolnád ezeket a termékeket, vagy bármit a Phi webshopban, ne felejts el egy tetszőlegesen választott ajakápolót is a kosaradba tenni, mert ajándékba kapod a A4BQC5WV kóddal! ;) 

_mg_2492.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr513858358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása