Beauty Heaven

Rifle Paper & Co. x L’Occitane

2018. január 24. - zsu044

Az utóbbi évek leggyönyörűbb beauty termékei kétségtelenül a L'Occitane és Anna Bond kreatív grafikus-blogger közösen megálmodott kollekciójából kerültek ki. Régóta követem Anna Bond munkásságát, a Rifle Paper & Co. termékek mindig is elvarázsoltak, és teljesen izgalomba jöttem, amikor megláttam, hogy a L'Occitane-al, az egyik kedvenc beauty márkámmal kollaborálva közös kollekció született. Szemet gyönyörködtető termékek, a L'Occitane illatvilágával kombinálva. Tökéletes.

_mg_1739.jpg

A posztokhoz igyekszem minőségi, és változatos képeket készíteni. Ez nem mindig egyszerű, van, amikor egy termék befotózásával napokig kell várnom, míg jön az ihlet. De ez a kollekció egyszerűen annyira gyönyörű és "fotogén", hogy amióta megkaptam, fegyelmeznem kell magam, hogy ne legyen a kollekcióból legalább egy kézkrém az összes Instagramra készülő fotómon. A L'Occitane shea kollekciójának egyes darabjai öltöztek ilyen szép ruhába, többek között a klasszikus shea kézkrém, a rózsás shea kézkrém, a shea testradír, és a mini tégelyes organikus sheavaj. 

_mg_1744.jpg

_mg_1742.jpg

A webáruházban külön-külön is megtaláljátok a termékeket, de szettben kedvezőbb az ára, plusz ebben az esetben 30 ml Shea vajas kézkrém, 50 ml Shea vajas testápoló, és 50 ml Shea vajas testradír mellé 4 db Rifle Paper & Co. grafikával díszített képeslapot, és egy különleges fémdobozt kaptok ajándékba. A szett tartalma:
_mg_1736.jpg_mg_1740.jpg

Egyszerűen imádom ezt a kollekciót, annak pedig külön örülök, hogy a shea kollekció kapott ilyen díszes csomagolást, mert ez a kedvenc L'Occitane kollekcióm, fenséges az illata, és tökéletes az ápoló hatása. Ha már a weben, vagy valamelyik szaküzletben vásároltok, ne felejtsetek el a kosárba dobni egy Shea vajas tejes jótékonysági szappant is, mert a L'Occitane a megelőzhető vakság elkötelezett támogatójaként az UNICEF munkáját segíti a szappanok eladásából származó bevétel 100%-ával! A fejlődő országokban évente közel 500.000 gyermek veszíti el a látását A-vitamin hiány miatt.

1 szappan = 1 évre elegendő A-Vitamin adag 3 gyermek részére

A L'OCCITANE már több mint 1 millió eurót adományozott az UNICEF-nek, ezzel közel 400,000 gyermeknek biztosítva az A-vitamin ellátást. ♥ Segíts Te is, hiszen a látáskárosodások 80%-a megelőzhető vagy gyógyítható, a megfelelő mennyiségű A-vitamin bevitelével (Egészségügyi Világszervezet).

_mg_1746.jpg
zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr5413600801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása