Beauty Heaven

#nontoxic arcápolási rutin

2018. július 17. - zsu044

A címet nem azért választottam, mert nagyon trendi akartam lenni, hanem mert néha már nem találok magyar kifejezéseket arra, ha egy kozmetikum "non-toxic". A natúr kezd nagyon elcsépelt lenni, a méregmentes olyan bizarrul cseng, mintha ijesztegetni szeretném az embereket, pedig egyszerűen csak azt szeretném kifejezni, hogy ha a Phi kozmetikum termékpalettájáról választunk, biztosak lehetünk benne, hogy méregmentes natúrkozmetikumot tartunk a kezünkben. A csajos arcápolási rutin, amit szintén a Phi termékeiből állítottam össze, nagyon sikeres poszt lett, sokan jeleztetek vissza, hogy hasznos volt számotokra, vagy esetleg rendeltetek is valamit a listáról, és bevált, ezért arra gondoltam, most megmutatom Nektek a Phi termékekből álló, igazán hatékony anti-aging rutinomat is.

_mg_3018.jpg

Sajnos kb. 27 éves korom óta küzdök ráncokkal, a genetikám, az addigi életvitelem, és a bőrápolási szokásaim sem mondhatnám, hogy első osztályúak voltak, így most a harmincas éveimben küzdök azért, hogy szinten tartsam, jó esetben javítsak a bőröm állapotán. Harminc felett már elengedhetetlen egy tisztességes rutin bevezetése, persze jobb lett volna, ha már húsz évesen így kezdem, de nem igazán volt kiről példát vennem.. Bőröm mostanában rettentően vízhiányos az elegendő folyadékfogyasztás ellenére is, a szemkörnyékem mindent képes elnyelni, teljesen mindegy, hány réteg ápoló terméket viszek fel rá, és a nyakam és a dekoltázsom bőre is extra ápolásért kiált. A Phi termékei közül eddig is voltak már olyan termékek, amik fix részei a rutinomnak, annyira beváltak, de két új taggal bővült a csapat. 

Ami lemaradt a képről, pedig imáááádom: a Meggy micella. Konkrétan álmaim micellás arctisztítója, imádom, hogy már tisztítás közben megnyugtatja a szomjas bőrömet, és egy ápolt, ruganyos alapon kezdhetem a bőrápolási rutinomat. A tisztítást a Neroli és rózsa arcfeszesítő tonikkal zárom, ez a két termék már a tisztítás fázisában megnyugtatja, hidratálja a bőröm. Nincs száraz feszülés, húzódás, csak tiszta, hidratált bőr. A szérumok, fluidok a bőrápolás elixírjei, számomra kihagyhatatlan lépés mind az esti, mind a reggeli rutinból. Egy bőrünk igényeihez választott szérum és / vagy fluid plusz lehetőséget ad a hatóanyagok célzott kiválasztására, és a még-extrább bőrápolásra. A Phi két új terméke, a Desert's Fountain Glycoin és hialuron szérum, és a Jasmine Green Tea kollagén booster fluid peptidekkel abszolút megkoronázta az eddigi rutinomat. Ez a két termék volt a hiányzó láncszem. Nem tudom szavakba önteni, mennyire szuper termékek, és mit hoz a bőröm számára a használatuk. Bár a Desert's Fountain leírása abszolút tükrözi, így bemásolom Nektek:

"Könnyű, gél állagú szérum, melynek a már jól ismert hialuronsavon kívül a kulcs hatóanyaga a GLYCOIN*. A GLYCOIN megtalálható a Myrothamnus flabellifolia növényben, mely méltán viseli a "Resurrection plant" azaz feltámadás virága nevet. Ez a növényke teljesen kiszáradva, sivatagi körülmények között évekig is vegetál víz nélkül. Amikor viszont víz éri, pár órán belül visszaköltözik belé az élet, újra zöld, friss és gyönyörű lesz. A 21. századi biotechnológiának hála, megtalálták és kivonatolták ennek a varázslatos mechanizmusnak a forrását, ami nem más, mint a GLYCON. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, a száraz és érzékeny bőrállapoton, a ráncok elleni küzdelemben kifejezetten látványos javulás érhető el használatával. A formulát úgy készítettük, hogy a GLYCOIN, mint kulcsösszetevő mellé olyan hatóanyagok kerüljenek, melyekkel szinergiában, egymás hatását erősítve tudnak együttműködni."

_mg_3005.jpg

Pontosan ezt érzem én is, a bőröm a sivatagban kiszáradt növényke, amit újra életre kelt ez a szérum, eloltja szomját, és ismét visszatér belé az élet. Még csak 2 hete iktattam be a rutinomba a Jasmine Green Tea kollagén booster fluiddal egyetemben, de szemmel látható változást hoztak a bőröm állapotában. A tisztítást követően viszem fel a szérumot, 4-5 cseppet szoktam eloszlatni az arc-nyak-dekoltázs területén. Csak úgy issza a bőröm, és már a felvitelt követően egy sokkal hidratáltabb, élettelibb bőrképet látok a tükörben. A fluid a hab a tortán, a plusz-plusz extra ápolás, ami peptidekkel, kollagénnel és niacinamiddal varázsol feszesebb, foltmentes bőrt. Már ezen a ponton szuper-elégedett vagyok, a bőröm kellően hidratált, szó szerint megnyugszik és kisimul, üde és friss hatású, de zárásként jön még egy óriási kedvencem, a Pazar CreamCoffee arcápoló. Imádom, ahogy siklik a bőrömön, és azonnali selymes érzetet varázsol, szilikon nélkül! Ezzel a rutinnal egy egészséges, hidratált, feltöltött bőrt nyerek minden használatnál, reggelre egy sokkal "kipihentebb" Zsú néz vissza a tükörből, a nappali rutin részeként pedig ezek fölé jön még egy réteg fizikai fényvédő, és egy BB krém, és sokkal hidratáltabb a bőröm egészen estig. 

A felsorolt termékek tökéletes összhangban vannak egymással, természetesen változtatható / kihagyható belőle bármelyik termék, de én most mindent beleadtam! :) Ha csak egyet kellene választanom, nehét döntés lenne, de talán a két új termék közül ajánlanám valamelyiket, a szérum igazi szomjoltó, kitűnő választás megelőzésre és orvosolásra egyaránt, a fluid pedig bármilyen rutinba illesztve ad egy extra löketet, amiért minden bőrtípus hálás lesz! :) A termékeket megtaláljátok a PHI WEBSHOPban, és ne feledjétek, a A4BQC5WV kóddal egy tetszőlegesen választott ajakbalzsamot kaptok a rendelésetek mellé! ♥

_mg_2999.jpg

zsu.jpg

Follow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:
logo_lila.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr5914119287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása