Beauty Heaven

fehér zafír vs gyémánt

2022. október 04. - zsu044

Ígértem, hogy megmutatom a gyűrűm, amint megérkezett, nos, ez már megtörtént úgy 3 hónapja, de a beköltözés az új házba minden időmet felemésztette / felemészti. A kezem mostanában nincs is olyan állapotban, hogy minden nap a gyűrűmben gyönyörködhessek, de hétvégente ott ragyog az ujjamon.. ♡

glamira-collage_1.jpg

A rendelés és a szállítás zökkenőmentesen ment a Glamira webshopból, a tervezett szállítási időponthoz képest kb. 10-14 napot késett a kézbesítés, mert nem volt készleten az általam választott kő, de erről az ügyfélszolgálat folyamatosan tájékoztatott telefonon keresztül, majd a kézbesítést követően is érdeklődtek, minden rendben van-e, sőt, kb. 1 hónappal később is, hogy elégedett vagyok-e a termékkel, mindezt egyáltalán nem tolakodóan, inkább kedves törődésként, ami lássuk be, ilyen összegű luxus kiadások esetén jóleső, elvárható figyelem.

A gyűrűm előzményeiről ITT olvashattok, most röviden annyit, hogy (mint minden nő) én is szerettem volna egy szép gyémánt gyűrűt, de mivel elég erős kezem van, nekem nem állnak jól a kis finom köves darabok, így mindenképp nagyobb követ szerettem volna. Nos, a gyémánt verzióra még egy kicsit gyűjtenem kell, de addig is megérkezett az én csodaszép fehér zafír gyűrűm, körben kis gyémántokkal díszítve. ♡

_mg_2757.jpg

A csomagolás és a díszdoboz rendkívül igényes, a kis fekete dobozt kinyitva egy apró, rejtett led világítja meg a gyűrűt, így még látványosabb a hatás, főleg amikor első alkalommal pillantjuk meg a gyűrűt.. azért értik a módját, hogyan kell egy nőt levenni a lábáról.. :))

_mg_2801.jpg

Méretet tekintve 53-54 közötti méret a gyűrűs ujjam, a kisebb méretet választottam, mivel vékony gyűrűről van szó, nagy kővel, és annál kényelmetlenebb nincs, mint amikor elforog a kő, és folyamatosan azt igazgatod vissza a helyére. A neten való rendeléstől amúgy ne féljetek, 60 napig térítésmentesen átméretezik a gyűrűt a Glamira webshopban.

Videót nem tudok feltölteni a gyűrű csillogásáról, sajnos a blog.hu felülete még mindig nem támogatja a közvetlen videófeltöltést, sajnálom.. Amúgy ez az egyetlen, amiben nem éri utol a gyémánt verziót a gyűrűm, nyilván annak ragyogását semmi sem közelíti meg, de tartósságban tökéletes alternatíva, illetve a Moissanit (laborban előállított gyémánt) is jó választás lehet.

A blogbejegyzés szponzorált tartalom, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr6117946316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása