Beauty Heaven

M I Я R O R x Charity kampány - Együtt a gyermekekért

2021. május 18. - zsu044

Nyújts segítő kezet Te is! ♥

4ca8a782-a42a-4f9e-b9eb-9b6eed6d0944.jpeg

Mindig is fontosnak tartottam a másokon való segítségnyújtást, lehetőségeimhez képest. Nem kell mindig nagy dolgokra, egy rakás pénzre gondolni, elég, ha egy idős embert hazakísérsz, miközben cipeled a csomagját. Ha elmész egy állatmenhelyre, és egyszerűen a szeretetedet adod az ott élő állatoknak. Ha a megunt ruháidat rászorulóknak adományozod. Ha időnként viszel némi élelmet a környezetedben élő hajléktalanoknak, és egy-két kedves szót váltasz Velük. 

Amikor megláttam a #MirrorCharity kampányt, nem volt kérdés, azonnal kattintottam. Mióta 4 éve elindítottuk az örökbefogadási kérelmünket, kicsit jobban beleláttunk a gyermekotthonok világába, és Sztella örökbefogadása óta különösen érzékenyen érint ez a téma. Richárd Demeter egy csoda kampányt hozott létre, melyben a #segítőkezek póló vagy pulóver megvásárlásával Ti is hozzájárulhattok 6 magyarországi gyermekotthon támogatásához! A kollekcióból befolyt teljes összeget a gyermekotthonoknak ajánlják fel!!

A kollekciót ITT tudjátok megvásárolni május 31-ig! 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9516564342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása