Beauty Heaven

L'Occitane újdonságok | 2022 tavasz

2022. május 03. - zsu044

Mindig izgatottan várom, milyen újdonságokkal rukkol elő a L'Occitane egy-egy szezon kezdetén, de abban biztos vagyok, hogy mindig lesz, ami elvarázsol, hiszen termékeik kül- és beltartalomban is mindig hozzák a maximumot! Ez a tavaszi szezonban sem volt másként, varázslatos illatok, gyönyörű csomagolások, és természetesen az öko-tudatosság sem maradhat el!

locci-collage_2.jpg

Kezdjük talán a kedvencemmel.. A Night Reset szérum nálam a megjelenése óta kötelező alapdarab, végigáradoztam már róla 1-2 posztot, és lelkesedésem töretlen, évek óta fixen a rutinom része. Termékelemzésbe most nem megyek bele, a blogon ITT olvashatjátok eddigi rajongó bejegyzéseimet, de akinek nincs kedve kutakodni, annak röviden-tömören:

  • olajos formula, ami azonban nem hagy olajos utóérzetet, a száraz-vízhiányos bőröm mentsvára
  • az Immortelle esszenciális olaj VALÓBAN csökkenti a ráncok láthatóságát
  • bár éjszakai olaj, én nem bírom ki, hogy ne használjam nappal is, mivel estig szebb a bőröm megjelenése, és nem mélyülnek el annyira a ráncok
  • acmella kivonat - elengedhetetlen a ráncok elleni harcban, sokkal lágyabbak a ráncok a használatával
  • praktikus utántöltő kiszerelés is kapható hozzá, így nem csak tudatos arcápoló, de öko-tudatos is lehetsz

Remélem meggyőztelek Titeket, talán zsíros bőrre nem ajánlanám, de ebben sem vagyok teljesen biztos, 30-50 és 75 ml-es kiszerelésben is elérhető, így tudtok vele ismerkedni is, de amúgy simán ajánlom a 75 ml-es verziót, függőség!! ♡ Az utántöltőt pedig ITT éritek el hozzá..

locci-collage2.jpg

Kézápolás terén szerintem tudjátok: L'Occitane kézkrém függő vagyok. Az abszolút favorit a Shea és a Mandula, de alig várom a szebbnél szebb limitált kiadásokat is. A Rózsa kézkrém a kedvenc virágvizemet, a Provence-i Rosa Centifolia virágvizet tartalmazza, így a selymes puhaság mellett ellenállhatatlan illattal vonja be a kacsókat!

_mg_1436.jpg

Ha már illatorgia: a Herbae par L'Occitane Sauge Sclarée (úúristen annyira szép még leírni is, hogy azonnal meg akarok tanulni franciául..) a legújabb, limitált kiadású Herbae kollekció, pont tökéletes a tavaszra hangolódáshoz, a Provence-i muskotály zsálya és a kasmírfa egyvelege szikrázó frissességgel vonja be a bőrt! A kifinomult illatok kedvelőinek kötelező darab, gyengéd ápolás, varázslatos illatélmény kombinációja a tusfürdő- és testápoló duó!

locci-collage3.jpg

És még egy felejthetetlen illatélmény a végére: Jázmin & Bergamot. Sajnos nem vagyok jó az illatok megfogalmazásában, nekem ami rögtön eszembe jut róla, tavaszillat. Aki szereti a jázmin andalító illatát, egy csipetnyi citrussal megfűszerezve, annak must have darab lesz a tavaszi-nyári szezonra!

locci-collage4.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr717822843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása