Beauty Heaven

Hogyan segít az eggo a bőrápolásban?

2022. április 24. - zsu044

Manapság olyan sok termék áraszt el minket a boltok és webshopok kínálatában, hogy nagyon nehéz kiigazodni, nehéz eldönteni, mire is van szükségünk, mi a jól megfogalmazott marketing duma, és mi az, ami valóban működik. Az első arctisztító készülékemet kb 10 évvel ezelőtt szereztem be, egy arctisztító kefe volt, ami körkörösen forgott, így tisztítva a bőrt. Ha csak finoman érintettem az arcomhoz, értelmetlen volt a használata, ha rányomtam, szó szerint tekerte magával a bőrömet. Ezt a csalódást követően kicsit szkeptikus voltam az arctisztító kütyükkel, de mára nagyon nagyot fejlődött ez a vonal. Kb. 3 hete érkezett meg hozzám az EGGO szónikus arctisztító készülék, 3 hete tesztelem napi kétszeri használattal, és mostanra már tökéletes partneremmé vált a mindennapi bőrápolásom során. Mutatom, miben más, hogyan segített a bőrápolási rutinomban, és egy kedvezményes kódot is adok hozzá!

eggo.jpg

Mi az a szónikus arctisztító készülék?

A szónikus technológiának köszönhetően az EGGO percenkénti max. 8500 rezgéssel tisztítja, és masszírozza a bőröd. 5 sebességfokozat található a gépen, így könnyedén kiválaszthatod a számodra kellemes sebességet.

Miben más az EGGO, mint ha hagyományosan mosom meg az arcom?

Az alapos arctisztítás a szép bőr egyik alappillére. A mai világunkban rettenő sok behatás éri egy nap alatt, az arcápoló termékeinken túl a sminkmaradványoktól, a városi életmódból adodó szennyeződésektől is meg kell tisztítanunk a nap végén. A "hagyományos" arctisztítás is jó, de sok esetben nem elegendő, illetve ha fokozhatjuk a hatékonyságot, akkor miért ne tennénk? Az arctisztító szivacsokat jobb kerülni, (ugyanúgy a fürdőszivacsokat is), mert a bacik előszeretettel megtelepednek bennük. Az EGGO viszont puha szilikonból készült, így garantált a hatékony, és bacimentes arctisztítás! Sokkal mélyrehatóbb, mintha csak hagyományos úton mosnánk arcot, és közben még masszíroz is, felélénkíti a bőrt, gyengéden hámlaszt, és pihe-puha érzetet hagy maga után!

Hogyan változtatta meg az EGGO a bőrömet?

Annak ellenére, hogy az utóbbi években sokkal tudatosabban álltam az arctisztításhoz is, az EGGO még magasabb szintre emelte ezt. Egy olajos lemosóval kezdem, ezzel távolítom el a szememről a sminket, majd az egész arcomat micellás vízzel törlöm át. Ehhez a 2 lépéshez az EGGO varázspárnákat használom, így nem terhelem a környezetet az eldobható vattakorongokkal. A varázspárnák amúgy mindenféle egyéb termék használata nélkül, simán vízzel alkalmazva is hatékonyak, és használatával évente akár 3000 eldobható vattakorongot spórolunk meg vele, miközben a környezetet sem terheljük!! (a varázspárnákra is érvényes a kódom, a kedvezményes csomagokra is! BEAUTYHEAVEN10) Ezt követően a nedves arcbőrömre viszem fel az EGGO arctisztító gélt. Gyönyörű az összetétele, 100%-ban természetes összetevőkből készült, imádom!! És ezután jön a csoda. A készülék első oldalával a hatékony tisztítás, a hátsó oldalával kényeztető masszázs. Az EGGO kellemes élményének köszönhetően sokkal alaposabban tisztítom az arcom, hiszen le se akarom tenni! :)) Alig akartam elhinni, hogy az első használatot követően mennyire selymes lett a bőröm a használatát követően.. 3 heti használat után pedig szemmel látható a változás: a bőröm sokkal tisztább a problémás területeken, (orr-áll környéke), érezhetően selymesebb és üdébb kinézetű a használatot követően. 

Még egy kis plusz..

Nem tudok szó nélkül elmenni a készülék megjelenése mellett. Én a rózsaszín verziót választottam, gyönyörű, pasztell árnyalat, igényes töltőállomással, ami egyben a készülék tartójaként is funkcionál. Ezt a készüléket nem kell dugdosni a fiókban, szerintem mindenki örömmel állítja majd ki a fürdőszobájába, mert igazán trendi kis készülék, nagyon jól mutat a fürdőszoba pulton. Amúgy az egész csomagot az igényesség jellemzi, a varázspárnák és a fejpánt praktikus tasakban érkezik, ami utazásnál remek kiegészítő, és a készülék csomagolása, és maga a szállításra készült doboz is nagyon igényes, így ajándékba is tökéletes választás.

Ne feledjétek a kódom mindenre érvényes, még a kedvezményes csomagokra, és az akciós ajánlatokra is, úgyhogy használjátok ki!! :)

BEAUTYHEAVEN10

_mg_1530.jpg

_mg_1493.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9917815227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása