Beauty Heaven

L'Occitane kedvezményes napok - termékajánló

2021. október 08. - zsu044

A L'Occitane napok alatt (okt.7-10-ig) 20% kedvezményt kaptok minden teljes árú termékre a szaküzletekben és a webshopban is, kár lenne kihagyni ezt a szuper lehetőséget, akár magatoknak beszerezni a must have darabokat, akár a közelgő karácsonyra betárazni, így most mutatok egy-két favoritot, ami nálam már bizonyított!

black_white_decorative_frame_collage_photography_wedding_blog_image.jpg

Immortelle Night Reset szérum

 

Kb. 3 éve használom ezt a szérumot, a legelső alkalommal tudtam, hogy fixen a rutinom része lesz, hiszen azonnal, szemmel látható hatást produkál!! Az utóbbi években egyre inkább száraz, vízhiányos a bőröm, apróbb ráncokkal, szemkörnyéken viszont huszonéves korom óta mélyebb ráncokkal. A vizes szérumok, krémek nekem önmagukban már kevésnek bizonyulnak, igényli a bőröm a testesebb, olajos bőrápolást. A legelső, ami megfogott ebben a szérumban, hogy az olajos formula ellenére azonnal felszívódik, és nem hagy olajos réteget a bőrön, csak ápolt, puha érzetet! Szerintem sokan azért félnek olajokat illeszteni a rutinjukba, mert nincs annál kellemetlenebb, mint amikor fénylik az arcod az olajtól, mert nem szívja be a bőröd. Ez még a legszárazabb bőrtípusnál is előfordulhat, ha nem megfelelő a formula, azt érzed, hogy alatta viszket a bőröd a szárazságtól, miközben áll egy réteg a bőrödön. A megújult Nigh Reset esszenciális immortelle olaj tartalma most még magasabb, a korzikai immortelle virágban hihetetlenül magas az aktív összetevők aránya. Emellett acmella kivonat is gondoskodik az anti-agingről, zseniális a ráncok finomításában, még a szemkörnyéki, mélyebb ráncaimon is látható a szérum hatása! Tökéletesen lehet rá sminkelni, sőt, az én bőrtípusom esetében sokkal szebben terül rajta a BB krém / alapozó, mint nélküle. Mondhatnám, hogy az őszi arcápolási rutinom újdonsága az Immortelle Reset szérum, de az az igazság, hogy télen-nyáron, éjjel-nappal szerelem!

A L'Occitane napok alatt 20% kedvezménnyel tudjátok beszerezni ezt a szérumot, csapjatok le rá, minden cseppje aranyat ér! A webshopban sajnos készlethiány van az 50 és a 75 ml-es kiszerelésből, (nem csoda..), de 30 ml-es kiszerelésben még eléritek ITT, vagy keressétek a L'Occitane szaküzletekben!

_mg_8488.jpg

_mg_8353_1.jpg

Shea vajas Immortelle bőrfiatalító kézkrém

 

A másik termék, amit ajánlanék, az természetesen egy kézkrém, hiszen tudjátok, "Zsú vagyok, L'Occitane kézkrém függő"! :))

Tudom, nem ez az elsődleges, de nem tudok elmenni a csomagolás mellett szó nélkül.. Merthogy ez a L'Occitane kézkrém (is) gyönyörűűű!! Annak ellenére, hogy mindig hangoztatom, az összetétel, és a hatás a lényeg, de a L'Occi esetében ez is sok-sok plusz pont nálam, mert szeretem az igényes, szép dolgokat magam körül, és valljuk be, sokkal jobb érzés egy csoda csomagolású kézkrémet elővenni a táskánkból, vagy letenni a komódra, mint egy ócska műanyag tégelyt. 

Na de beszéljünk a beltartalomról is. Amióta csak megismerkedtem a márkával, a Shea kollekció a szívem csücske. A legelső L'Occitane termékem a klasszikus shea kézkrém volt, és örökre belopta magát a szívembe. Számomra a nagybetűs kézkrém. Imádom, hogy minden évben készül belőle valami csodaszép, extra, limitált kiadás, karácsonykor pedig gyönyörűségesen cuki köntösbe bújik. Hatóanyagok között viszont az egyik kedvencem az immortelle olaj, így ez a kézkrém "az én" kézkrémem! A kezeim borzalmas állapotba bírnak kerülni pillanatok alatt, elég ha a napi ezer kézmosás során nem figyelek a hidratálásukra, vagy ha beköszönt a hűvösebb, szeles időjárás. Így ez az extra ápoló, bőrfiatalító kézkrém nálam abszolút alapdarab! Az illatvilága nem a klasszikus shea kollekció illatát tükrözi, kicsit pikánsabb, de a L'Occitene-hoz híven most is lenyűgöző. 

Limitált mennyiségben még elérhető a webshopban ITT, a 20% kedvezményhez használjátok az OKT20 kódot! 

_mg_8506.jpg

És ha már a webshopban nézelődtök, csekkoljátok a karácsonyi kollekciót és az adventi kalendáriumokat is, meseszépek!!! 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr2416715044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása