Beauty Heaven

Ivoriya hipoallergén divatékszerek életre szóló garanciával | 30% kedvezményre jogosító kupon a cikkben!

2021. február 28. - zsu044

Időnként elkap a láz a divatékszerek iránt, de végül mindig kiábrándulok, amikor előjön a használatuktól a fémallergiám, pár használat után megkopnak, és már igénytelenségnek vélem hordani, és kidobom ezeket a darabokat. Ilyenkor előjön a környezetvédő énem, ami amúgy rendkívül pénztárcabarát is, mert évek óta azt vallom, inkább legyen kevesebb ruhám / cipőm / táskám / ékszerem, de az minőségi, örök darab legyen. Így nagyon örültem az Ivoriya megkeresésének, és hogy együtt dolgozhatok a márkával, mert divatékszereket forgalmaznak, de minőségi, hipoallergén anyagokból, és ami elképesztő: életre szóló garanciát adnak az ékszereikre!

ivoriya-collage.jpg

És ami a jó hír: 30% kedvezményt kaptok az ivoriyaofficial.com weboldalon az összes ékszerre a kódommal! 

BeautyHeaven30OFF

Én most első körben 2 csodaszép fülbevalót, és egy karkötőt választottam, de folyamatosan frissítik a kínálatot, így már felkerült a kívánságlistámra 1-2 gyűrű, és nyaklánc is. ♥

_mg_5162.jpg

a75580d5-952b-4efe-ab67-35577b3827ed.jpeg

_mg_5182-3.jpg

Nézzetek szét a webshopban, és használjátok a BeautyHeaven30OFF kódomat a 30% kedvezményért! 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8016443212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása