Beauty Heaven

a ráncok és a tág pórusok ellen a megújult Immortelle Precious termékcsaláddal

2022. október 09. - zsu044

Régóta nagy Immortelle rajongó vagyok, hiszen kulcsfontosságú összetevő az idősödő bőr szebbé tételében, a bőr rugalmasságának megőrzésében, kiváló antioxidáns, és még hosszasan sorolhatnám rajongásom okát. A L'Occitane Immortelle Precious termékcsaládját régóta ismerem, most azonban megújult, még ütősebb összetételt kaptak a termékek, a bennük található Immortelle Antioxidáns szuperbombának köszönhetően hatékonyan kezelik a megjelenő ráncokat, és az idő múlása miatt kialakult tág pórusokat.

locci-collage_3.jpg

A termékek természetesen egyesével is aranyat érnek, de mint tudjuk, mindig hatékonyabb, ha egy termékcsaládból több terméket is használunk, hiszen segítik egymás hatását, illetve ugyanazt a bőrpoblémát célozzák meg, így hatványozva a kezelés eredményességét. Én 4 terméket használok a termékcsaládból, mutatom..

Immortelle Precious intenzív arctisztító hab

Az alap a szép bőrhöz az arctisztítás. Én első lépésként olajos lemosóval, és micellás vízzel eltávolítom a sminket, ezt követően jöhet a "vizes arctisztítás". Ez az arclemosó hab alaposan, mégis gyengéden tisztít, eltávolítja a sminkmaradványokat a bőrről, makulátlanul tiszta, mégis ápolt arcbőrt hagy maga után. Már kezdeti lépésként összehúzza a tág pórusokat a lencsekivonatnak köszönhetően, az Immortelle esszenciális olaj pedig táplálja a bőrt. Kellemes, gyengéd illattal vonja be a bőrt.

_mg_3339.jpg

Immortelle Precious gazdag arctonik

Talán a kedvencem a 4 termék közül.. Eleve imádom a tonikokat, szintén egy nagyon fontos lépés a bőrápolási rutin során, helyreállítja a bőr PH értékét, és felkészíti a bőrt a további formulák befogadására. Ez egy zselés textúrájú tonik, ami 8 órán át hidratálja a bőrt a benne lévő Immortelle virágvíz, lencsekivonat, és hialuronsav egyvelegének köszönhetően. Imádom!

_mg_3337.jpg

Immortelle Precious emulzió

Tejszerű emulzió, a tisztítást én tonizálást követő lépésként szintén a kezdeti ráncokat, és a tág pórusokat megcélzó összetétellel. Minden bőrtípusra ajánlanám, könnyed ápolást biztosító formula.

_mg_3335.jpg

Immortelle Precious szemkörnyékápoló balzsam

A másik kedvencem a termékcsaládból, ami talán annak is köszönhető, hogy szenvedélyesen keresem a csúcs termékeket a szemkörnyék ápolására, hiszen huszonéves korom óta küzdök viszonylag mély szarkalábakkal, túl vagyok már egy felső szemhéj plasztikán, és most legújabb szerzeményként még megjelentek a sötét karikák is az alsó ráncok mellé, hurrá! Ezt a pocsék genetikát viszont csakis a legjobb hatóanyagokkal érdemes kezelni, és ilyen ez a kis cuki kék tégelyes krém is. Gyönyörű összetételű, illatmentes formula mikro hialuronsavval, Immortelle esszenciális olajjal, búzavirágvízzel, koffeinnel. Az összes általam felsorolt problémát kezelésbe veszi, és emellett még pluszban véd a képernyők által kibocsájtott kék fénytől is! Azt hiszem, innentől alap termék a rutinomban!!

_mg_3334.jpg

A blogbejegyzés szponzorált tartalom, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr1117950356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása