Beauty Heaven

Gyémánt gyűrű töredéke áron? Mutatom..

2022. június 27. - zsu044

Nekem nem adatott meg a romantikus lánykérés, egy szimpla beszélgetést követett egy szimplánál is szimplább esküvő. Az esküvőt már nem tudom visszacsinálni, de a gyűrűről még nem mondtam le. Kb 1 éve keresem az "álom-gyűrűmet", de lássuk be, azért ennek vannak korlátai.. Mivel tök kínos szitunak érzem egy ékszerüzletben az árak utáni érdeklődést, vagy egy összeghatár alatti gyűrűkből való válogatást, amikor elég pontos elképzelésem van a nekem tetsző fazonról, és hiába kezdenek el ajánlgatni valamit, ha már egy kő nem úgy áll, ahogy én szeretném, az úgysem lesz jó.. :)) Így elkezdtem neten keresni. Ez sem egyszerű történet, ha beírod, hogy gyémánt gyűrű, kiad ugyan jónéhány weboldalt, de leginkább az "árért keressen" felirat ékeskedik az ékszerek mellett. Végül rátaláltam a Glamira webshopra, ahol rengeteg fazon közül ha megtaláltad a neked tetsző darabot, még saját elvárásaid (és anyagi korlátaid) szerint személyre is szabhatod!

glamira-collage.jpg

fotók: Glamira

Nem tudom, esetemben minek kell nevezni ezt a gyűrűt, hiszen mint írtam, már az esküvőn is túl vagyunk jópár éve, nekem az általam megrendelt gyűrű simán csak "A GYŰRŰ". Kb 10 nap múlva fog megérkezni, hiszen a gyűrűk nincsenek készleten, minden rendelést egyedileg készítenek el. A Nakomis fantázianevű gyűrűre esett a választásom, ez is kb. fél év hezitálás után, tehát alaposan meggondoltam.. :))

glamira-collage3_1.jpg

Pont ilyen összeállításban, ahogy a képen tündököl. Gyönyörű, igaz? ♡

Fehér arany gyűrűt választottam, az apró kövek gyémántok, a középső nagy kő pedig fehér zafír. 

És itt jön a választás lehetősége, az összeg durván 160.000 és 6.600.000 Ft között változhat az adott fazonnál, a választott kő fajtájától és minőségétől függően! 

A Swarovski kristályoktól egészen a legjobb minőségű gyémántig minden megoldható a Glamira webshopban!! 

És itt jön egy kis csavar.. Hallottatok már a Moissanite-ról? A moissanite a gyémánthoz hasonló, áttetsző, fényes felülettel rendelkező a karborundum ásványi formája, egy újfajta mesterséges kő. Mivel olyan tartós, mint a gyémánt, kiváló megoldás eljegyzési gyűrűkhöz. És mindezt a gyémánt árának töredékéért!

Összehasonlításként:

gyémánt: ha ezt a fazont gyémántból készítik el, és az összes kő VS minőségű, akkor közel 6 millió Ft, ha a magasabb, VVS minőséget választjuk, akkor közel 6,8 millió Ft

moissanite (laborban előállított gyémánt): ha az apró kövek VS minőségű gyémántok, a nagy kő pedig moissanite, ebben az esetben az ár már csak 560 ezer Ft.

Jelentős a különbség, igaz? Ráadásul a Glamira webshopban szinte mindig van valami akció, most pl. minden 150 ezer Ft feletti vásárlásra 10% kedvezményt adnak, tehát ez még lejön a gyűrű árából.

Most csak a gyűrűket (pontosabban egy konkrét gyűrűt) mutattam Nektek, hiszen nálam most ez volt a középpontban, de emellett rengeteg ékszerből válogathattok a webshopban. Gyerekeknek, férfiaknak is bőséges a kínálat, de találtok piercingeket, monogramos ékszereket, drágakő, gyöngy, vagy Swarovski ékszereket, tényleg hatalmas a választék.. 

Egy következő posztban mutatom a további kedvenceimet, és persze a gyűrűmet is, ha megérkezett! ♡

 

A blogbejegyzés szponzorált tartalom, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9917867701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása