Beauty Heaven

az étkezőm átalakulása a Belianival

2022. október 23. - zsu044

Nyáron költöztünk be az új házba, ami korántsem készült el teljes mértékben, nem voltak bútoraink, és jövőre még a bővítésnek is nekiállunk, hurrá, újra 2 év káosz...! Az étkezőbe a költözéskor egy régi étkezőasztalt vittünk magunkkal, lámpám pedig nem is volt, egy vezetéken lógó izzótól eltekintve! Így nagyon örültem a Belianival való együttműködés lehetőségének, és ki is választottam két meghatározó darabot az étkezőmbe. Ezt mutatom meg a mostani posztban, a Beliani kínálatából pedig bármi megtetszik nektek, használjátok a 10ZSU kódot a 10% kedvezményért! 

beliani-collage.jpg

Egyértelmű volt, hogy a régi étkezőasztalt lecserélem. Olyan asztalt szerettem volna, ami terítő nélkül is jól mutat, és passzol a modern stílusba, ugyanakkor imádom a régi fa bútorokat, az étkező székeim is régi darabok, amiket elkezdtem felújítani, de egy 2,5 éves örökmozgó mellett még nem értem a végére! Így találtam rá erre a vintage stílusú asztalra, amit CARY néven találtok a webshopban.

beliani2-collage.jpg

A másik meghatározó darab nyilván a világítás. Itt annyit tudtam, hogy fehér-arany verziót szeretnék, ezek a lakásunk alap színei, fehér, bézs és arany kombinációja, és hogy lógjon be az étkezőasztal fölé. Így esett a választásom a ZIKULI ötégős függőlámpára. Itt azt még megjegyezném, hogy a katalógusfotók kicsit mást mutatnak, a lámpa valójában nem arany, inkább bronzbarnának mondanám, de mint tudjuk, nehéz pontosan visszaadni a színeket. Ezen a fotón sem az igazi, ennél picit jobban az arany felé hajlik, de semmiképp sem egy igazi arany tónusra számítsatok! 

_mg_3109.jpeg

_mg_3058_1.jpg

_mg_3119.jpeg

_mg_3071_1.jpg

_mg_3127.jpeg

Gyönyörű lett az összkép, igaz? ♥ Persze ezer apróságot kell még pótolnunk, ami még sokat fog dobni a végső hangulaton, szegélyléc, a székek befejezése, díszlécek, de én már most imádom! ♥

A kódomat ne felejtsétek: 10ZSU

 

Itt pedig egy rövid videón láthatjátok az előtte állapotot, és a berendezés folyamatát a két kis segédem társaságában! ♥

 

A blogbejegyzés szponzorált tartalom, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr3217960646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása