Beauty Heaven

5 kedvencem a Clinique-től

2018. szeptember 05. - zsu044

2 hete beszereztem a fürdőszobába egy kozmetikumoknak való polcos szekrényt, mert kezdett átláthatatlan káosz uralkodni a pulton, és láss csodát, egy csomó terméket újra felfedeztem.. Többek között a kedvenc Clinique darabjaimat is!

_mg_4010.jpg

7 day scrub cream:

Szerintem nincs olyan Clinique rajongó, akinek ne lapulna a fürdőszobájában egy ilyen krémes bőrradír. 90%-ban inkább a hámlasztók használatát részesítem előnyben, de néha égető vágy fog el, hogy átradírozzam az arcom, ilyenkor ezért a darabért nyúlok. Pont kellemesen dörzsis, krémes formula, így nem szárít, és szépen elbánik a mitesszerekkel is.

City Block SPF25 Sheer:

Az egyik kedvenc fizikai szűrős fényvédőm, nagyon eltalált formula. Jobb napokon önmagában is szép bőrképet varázsol, de nagy általánosságban BB krém vagy alapozó alá használom. Minden bőrtípusra remek választás lehet, mert mattít, és nem zsírosít, ez a kombinált / zsíros bőrűeknek jó hír, én a száraz / vízhiányos bőrömmel minden esetben aláhidratálok.

Even Better alapozó:

Ez az én nagy-nagy kakukktojásom, merthogy SOHA nem használok kémiai fényvédős terméket, de ebből az alapozóból az adventi kalendáriumban talált minta olyannyira levett a lábamról, hogy meg kellett vennem teljes kiszerelésben is, annak ellenére, hogy kémiai szűrős termék. Annyira gyönyörűen oszlatható a bőrön, és olyan szép egyenletes, mégis természetes bőrképet ad, hogy le a kalappal. Ez volt az első alapozóm kb. 10 sminkelős év után, mivel ő volt az egyetlen, aki képes volt ledönteni az alapozókról alkotott negatív képemet: utálom, ha vastag, látható rétegben repedezik valaki arcán az alapozó, mint egy maszk.. csúnya és természetellenes, cseppet sem szép látvány.. Az Even Better szó szerint beleolvad az arc bőrébe, nem hangsúlyozza tovább a ráncokat, és nagyon szép, természetes árnyalatokban kapható.

_mg_3983.jpg

Take the day off sminklemosó:

Nem a legszebb összetételű formula, használata után azonnal át szoktam törölni a szemkörnyékemet micellás lemosóval is, de a leges-legjobban teljesít, ha vízálló szempillaspirált szeretnénk eltávolítani. Már csak vízálló spirált használok, nyáron a naptól folyik a könnyem, télen a hidegtől, a széltől pedig minden évszakban, úgyhogy nem volt más választásom. A vízálló spirál lemosása viszont.. no komment! :) A micellás vizek meg sem mozdítják, próbáltam olíva-, szőlőmag-, és egyéb olajokkal, ezek már jobban teljesítettek, de aztán eszembe jutott, hogy szintén az adventi kalendáriumból van egy ilyen lemosóm is, kipróbálom, hátha. Konkrétan 5 mp alatt le lehet mosni vele a vízálló spirált, egy álom, ahogy dolgozik. Rögtön utána pedig jöhet a micellás az arc többi részére, illetve mint említettem, ennek a lemosónak a maradványait is minden esetben eltávolítom.

Repairwear anti-gravity szemkörnyékápoló:

Eleinte duzzogva használtam, merthogy erre cserélték le a legnagyobb kedvencemet, a Laser Focust, ami a világ leghatékonyabb szemkörnyékápolója volt számomra. De aztán összebarátkoztunk, bár még most is olyan se veled, se nélküled a kapcsolatunk, amiben leginkább az ára játszik szerepet, azt ugyanis sokallom, de a krém nagyon jól működik a mindent elnyelő szemkörnyékemen. Ez egy testesebb, kissé zsíros szemkörnyékápoló, shea alapba kerültek növényi hatóanyagok, peptidek, szkvalén, hialuron sav, szóval mindenféle jóság, ami a szem körüli érzékeny, és ráncosodásra igencsak hajlamos bőrt szépen rendben tartja. A 15 ml elsőre ijesztően kevésnek tűnik, de meglepően kiadós darab, jó ideje használom már. Lehet, hogy mégsem olyan drága?

_mg_4004.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr7614224933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása