Beauty Heaven

Omorovicza Magyar Királynő Permet limitált kiadás

2018. augusztus 28. - zsu044

Nagyon szeretem az olyan tárgyakat, kiegészítőket, vagy akár bőrápolási termékeket, amik egy régi történethez köthetőek, múltjuk van. Szeretem megismerni az alkotójuk életét, vagy épp egy-egy ikonikus darab keletkezésének sztoriját. Amikor egy ilyen darabot birtoklok, az számomra nem csak simán egy használati tárgy, vagy egy arcpermet, hanem minden használatnál átélek egy csipetnyi varázslatot a történetéből. Ilyen ikonikus darab az Omorovicza Magyar Királynő Permet is.

_mg_3956_1.jpg

A Magyar Királynő Permetet a királynévíz, a világ első feljegyzett parfümje ihlette, amelyet Erzsébet magyar királyné számára készítettek a 14. században. Az arcpermet most limitált kiadásban is elérhető, az amúgy is gyönyörű csomagolású termék ezúttal elbűvölő, csillagokkal díszített üvegben pompázik, kék, pávazöld, és lime színben is megvásárolható. Az üveg különleges mintáját az 1800-as években újjáépített Rácz fürdő impozáns belsőépítészeti megoldásai ihlették. Az Omorovicza család bízta meg Magyarország egyik leghíresebb építészét, Ybl Miklóst, hogy építse újjá a középkori gyógyforrás területén található fürdőt. Számomra egyértelmű volt, hogy a kék színű limitált kiadást választom, persze a másik két verzió is gyönyörű, de az alábbi képet látva gondolom érthető a választásom! 

20171013420.jpg

Fotó: Rácz Fürdő

Az üveget kézben tartva azonnal a minőség, és a luxus érzése fog el, gyönyörű és igényes darab. A pumpás permetezője maga a tökély, nagyon-nagyon finom permetet fúj, tökéletesen eloszlatva azt. Az édeskés, mégis frissítő illatú arcpermet alapja az Omorovicza gyógyvíz, tartalmaz almapektint, ami hidratált, ruganyos arcbőrt biztosít, narancsvirág, rózsa- és zsályavíz tartalma pedig tonizálja a bőrt. Használata nagyon kellemes illatélményt nyújt, a bőrnek pedig azonnali hidratációt. Én arctisztítást követően szoktam 1-2 fújást eloszlatni az arcomon, ezt követi a szérum / fluid / hidratáló, stb.. Egy hosszú és fárasztó napon is frissítően hat az arcbőrre permetezve, egy percnyi kikapcsolódást nyújtva. Nagyon szeretem használni, egy csipetnyi luxust csempészhetünk vele a bőrápolási rutinunkba, és a fürdőszoba polcára is, hiszen szemet gyönyörködtető darab..

shop_3.jpg_mg_3946.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9714206709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása