Beauty Heaven

a kávé szerepe a bőrápolásban | Phi Pazar Coffee termékcsalád

2018. május 16. - zsu044

Nemrég egy olyan arcápolási rutint mutattam Nektek a Phi kozmetikum termékpalettájáról, ami szinte minden bőrtípusra alkalmazható. Most szintén a Phi kínálatából válogattam, méghozzá a Pazar Coffe termékcsaládból. Ezek a termékek is tökéletesek egy alap bőrápolási rutinhoz, de választhatod csak az illatélményért is, férfiaknak is tökéletes formulák, és vannak alkalmak, amikor egyenesen áldás a használatuk.

_mg_2647.jpg

A Phi Pazar Coffee termékcsalád tagjai zöld kávé kivonatot tartalmaznak, ami valóságos energiabomba a sejteknek. Ezt nyújtja egy Pazar Coffee termék:

  • ödémacsökkentő hatású, elősegíti a szem alatti karikák, és a puffadtság mérséklését
  • fokozza a sejtek aktivitását
  • kedvezően hat a vérkeringésre, így a fakó, szürke arcbőr is élettel teli lesz használatától
  • élénkíti az anyagcserét, javítja a bőrképet
  • igazi antioxidáns bomba, napozás után megnyugvást ad a bőrnek, semlegesíti az UV-sugárzás hatására termelődő szabad gyököket
  • egyes kutatások szerint a koffein fotoprotektív (fényvédő) hatású
  • táplál, hidratál, energetizál
  • elképesztő illatélménnyel kényeztet, valódi tejeskávéillat egy csipetnyi vaníliával megbolondítva

A termékekről, összetevőkről bővebben olvashatsz a Phi webshopban, ahol pontos összetevőlistát is találsz. Plusz egy kedves ajánlat: minden leadott rendelés mellé ajándék ajakbalzsamot kapsz a A4BQC5WV kóddal! ♥

_mg_2644.jpg

És most jöjjenek az én tapasztalataim:

A Pazar Coffee Lungo frissítő arctonik igazi kedvencemmé vált. Arctisztítást követően használom, azonnali ébresztő hatást nyújt reggel, valahogy rögtön friss és üde érzésem lesz tőle. Nagyszerűen előkészíti a bőrt a további kozmetikumok számára, és nyújt egy kis plusz kényeztetést. Ha puffadt szemekkel ébredek, kihagyhatatlan lépés a használata, amúgy a Neroli és rózsa feszesítő tonikkal váltva használom. Minden bőrtípusra ajánlom, szárazabb, érettebb bőrre talán inkább a Neroli és rózsa feszesítő tonikot, ödémásodásra való hajlam esetén pedig a Pazar Coffee Espresso ébresztő szemkörnyékápolóval együtt használva valódi kincs! Nemrég olvashattatok a blogon 5 tippet puffadt szemkörnyékre, abban a posztban is áradoztam már erről a szemkörnyékápolóról, rajongásom azóta csak nőtt. Nagyon szeretem az állagát, kellően táplál, mégsem hagy zsíros réteget, a reggeli "Garfield-szemekre" pedig tényleg csodaszer! Nagyszerű a pumpás adagoló, precíz használatot biztosít, a 15 ml pedig tényleg sokáig kitart, már nem is tudom, mióta használom. Acmella kivonatot is tartalmaz, amit növényi botoxként is szoktak emlegetni, anno a Phi RáncStop krémben tapasztaltam először a hatását, és imádtam! (most Vadrózsa anti-aging arckrémként keresd a webshopban) Tényleg segít ellazítani a mimikai ráncokat, lágyabbá válnak tőle a vonások. Szeretem! ♥ A hab a tortán a Pazar CreamCoffee arcápoló, amit nagyon-nagyon megszerettem. Az illatélményen felül "azonnali elégedettséget" nyújt a használata, ugyanis elképesztően sima, puha, selymes, matt bőrfelületet varázsol, egyszerűen pazar! Nagyon könnyed formula, pillanatok alatt beszívódik, először azt gondoltam, ez az én száraz bőrömnek kevés lesz, de nem, kellően táplál, de mégsem nehezíti el a bőrt, egyszerűen tökéletes. Szerintem minden bőrtípusra tökéletes választás, a szárazabb bőröket is kellően ápolja, a zsírosabb bőrt viszont szépen lemattítja, miközben a szükséges hidratálást megadja. Méltán nyerte el a Joy Prix de Beauté szépség nagydíjat 2017-ben! Ha az arcápolásban már kiélvezkedtük magunkat, de mégsem elég a kávéból, jöhet a Pazar Coffee Latte testápoló tej! Könnyed, mégis tápláló testápoló szintén isteni illatorgiával, mely zöldkávéval és kávébab olajjal energetizálja a testet. Rendszeres használatával (és megfelelő életmóddal) ruganyosabb, feszesebb bőrképet érhetünk el. Annyira könnyed formula, hogy nyárra is jó választás, amikor a testesebb testápolók lefolynak az emberről.. :) 

A felsorolt termékeket minden bőrtípusra ajánlom, ödémásodásra való hajlam, vagy kávéfüggőség esetén egyenesen kötelező a használatuk! :)) Ne felejtsétek a A4BQC5WV kódot, egy tetszőlegesen választott ajakbalzsamot kaptok érte cserébe a Phi webshopban! ;) 

zsu.jpg

Follow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:
logo_lila.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr5513954132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása