Beauty Heaven

favourites | 2018 nyár

2018. augusztus 06. - zsu044

A nyári bőrápolás nekem mindig kicsit macerásabb, a nagy melegben legszívesebben semmit nem kennék magamra, viszont ilyenkor a legfontosabb óvni és hidratálni az amúgy sem kollagéntől kicsattanó bőrömet. Viszont ha már muszáj kenni, akkor jöhetnek a könnyed, szuperhidratáló termékek, és a bronzos csillogás!

_mg_3086-2.jpg

Phi Desert's Fountain Glycoin és hialuron szérum

Annyira könnyed, hogy a legnagyobb kánikulában is jól esik a használata, hiszen egy pillanat alatt elnyeli a bőröm. A hidratáló hatása pedig lenyűgöző, ruganyossá, élettel telivé teszi a bőrömet, imádom a hatását! Mindig jól jön az extra hidratálás, de nyáron különösen, megéri befektetni egy jó szérumba, és ez az! Ráadásul ha a Phi webshopban vásároltok, A4BQC5WV kóddal egy tetszőlegesen választott ajakbalzsamot kaptok a rendelésetek mellé! (ajánlom figyelmetekbe az Eperke szájfényt, csúcs!)

Nuxe Huile Prodigieuse Többfunkciós arany-csillámos szárazolaj

Valóban "száraz" olaj, vagyis nem kell tőle félni, hogy csúszós, olajos utóréteget hagy, mert nem hagy, csak buja illatot, és finoman szexi csillogást. A napbarnított bőrt gyönyörű fénnyel vonja be, egy csipetnyi luxust csempészve a nyári bőrápolásba. Szeretem!

Biobaza Golden Sun Szuperbarnító dzsem aranycsillámmal

Napozás előtt használva mélyebb barnaság érhető el vele, plusz már napozás előtt ad egy kis optikai tuningot, hiszen a kakaópornak és az arany csillámoknak köszönhetően azonnal egy bronzos színt kölcsönöz a bőrnek. (UV védelmet nem ad a termék, erre figyeljetek!) Ápol, hidratál, gyönyörű fényt-, színt ad, aki szereti a bronzos csillogást, annak kötelező beszerezni! 

Natics Aloé hyaluron gél

Igazi nyári alapdarab, amolyan SOS termék, kertészkedéshez, strandra, túrázáshoz, nyaraláshoz, mindenhova viszem magammal. Nagyon sokoldalúan használható készítmény, hidratál, nyugtat, helyettesíti a szérumot, fluidot, ITT olvashatod, hogy mik a tapasztalataim az Aloé géllel. Most akciós áron érhető el a webshopban! 

The Ordinary Ásványi fényvédő SPF 30 antioxidánsokkal

Régóta kutatom a számomra legjobb fizikai fényvédőt, így nagyon vártam a T.O. ásványi formuláját, a megjelenés napján le is csaptam rá. 2-3 hete használom, egyelőre el vagyok tőle ájulva, nekem nagyon bevált. Szuper az állaga, gyönyörűen oszlatható, nem fénylik ki, nem emeli ki a szárazabb részeket, sőt, ápol, hidratál, ruganyosít! Egyelőre azt mondom, megvan az igazi! Bővebben ITT olvashatjátok a tapasztalataimat.

Lepo vízálló szempillaspirál

Régóta kutatok valami #nontoxic vízálló szempillaspirál után, nem egyszerű ilyet találni.. Pedig csak annyi az elvárásom, hogy szép összetételű legyen, megfelelően pigmentált, és ne az a borzalmas műanyag tüskés keféje legyen, dús, dundi, sörtés kefét akarok! :D A Lepo volt az egyetlen, ami mindhárom kitételnek megfelelt, így nem mondhatom, hogy nehéz volt a döntés. Miután összeszoktunk, már tudok vele kellően hangsúlyos pillákat pingálni, mondjuk kell hozzá 2-3 réteg, és néha hajlamos porszerűen potyogni a pillákról, viszont van, amikor nincs ez a jelenség, még nem jöttem rá a miértjére. Vízálló tulajdonsága tökéletesen funkciónál, kibírt már egy laza 5 perces sírást, és a strandon is megállja a helyét, na nem mintha annyira mártogatnám az arcom / fejem a vízbe, de azért fröcsköléseket kaptam. Nyáron én nem tudok sima spirállal létezni, nekem must have a vízálló. Szeretem, újravevős darab!

zsu.jpg

Follow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:
logo_lila.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9714166143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása