Beauty Heaven

L'Occitane Shea kollekció környezetbarát utántöltővel

2022. március 13. - zsu044

A L'occitane illatai mindig magával ragadnak, de az örök kedvenc a Shea kollekció illatvilága. Letisztult, szolíd, ugyanakkor izgalmas illat, ami mindenhez passzol. Aki még csak most ismerkedik a márkával, vagy ajándékot keres valakinek, annak jó szívvel ajánlom, szerintem ezzel az illatvilággal nem lehet mellényúlni! 

_mg_0559.jpg

Shea vajas ultra rich testápoló krém

Száraz / extra száraz bőrre való, tápláló testápoló mennyei illattal. A bőröm az utóbbi években kissé elvékonyodott, és nagyon szárazzá vált, ebben a külső tényezők mellett a pajzsmirigy alulműködésem is közrejátszik. Zuhanyzás után én nem is tudnám nem bekenni magam, megváltás, amikor ez a testápoló enyhíti a kellemetlen feszülő érzést. Hidratált, pihe-puha, és illatos a bőröm a használata után, nekem totális szerelem!

Shea vajas ultra rich testápoló krém utántöltő

A környezetvédelem a szívügyem, így nagyon megörültem, hogy már a kedvenc testápolómnak is megjelent az utántöltője a L'Occitane termékpalettáján! A márka elkötelezettségei között van a hulladék csökkentése is, CSÚCS projektjük a Csökkents, Újrahasznosíts, Cselekedj! A L'Occitane számára fontos, hogy milyen negatív hatással bír környezetünkre a műanyag hulladék, éppen ezért öko-utántöltőket kínálnak, és céljuk, hogy a csomagolásuk minél környezetbarátabb legyen! ♥

_mg_0563.jpg

Shea vajas kézkrém

Nem is mondok többet: ez a nagybetűs kézkrém! Örök kedvenc, a táskámban, a kocsiban, a fürdőben, mindenhol van belőle! ♥ Must have!!

Shea vajas krém-maszk

Most próbáltam először ezt a terméket, és nagyon jók a tapasztalataim vele! Sajnos az arcom bőrére is vonatkozik, hogy elvékonyodott, és rendkívül száraz, vízhiányos lett, így extra odafigyelést igényel. Kétféle módon is használható ez a kis csoda kence, arckrémként beillesztve a rutinba, vagy vastagabb rétegben felkenve tápláló éjszakai maszkként. Mindkét verzióban szeretem, de talán a vastagabban felkent maszk látványosabban "tölti fel" a bőröm. Reggelre sokkal élettelibb, és a mikro-ráncok is szépen eltűnnek. Ezt követően csak lágyan tisztítom az arcom, és jöhet az újabb adag táplálás - ezúttal normál mennyiségben - nappalra, a tonizálást és a szérumokat követően! Természetesen a nyak és a dekoltázs bőre sem maradhat ki sem a maszkos, sem a hidratálós verzióból sem!

mini TikTok videó ITT

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8517779450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása