Beauty Heaven

summer must have egy flakonba sűrítve | Natics aloé hyaluron

2018. július 19. - zsu044

Nyáron, amikor különösen igénybevett a bőröm, utazáshoz, vagy egy strandon eltöltött naphoz gyakorlatilag fél bőrönd krémmel, hidratálóval, bőrnyugtató kencével indulok útnak, régóta gondolkoztam már, hogy lehetne ezt megoldani kevesebb cuccal. Nos, a Natics kitalálta helyettem, és egyetlen flakonba sűrítette az ilyenkor szükséges lényeget: az Aloé hyaluron gélbe.

_mg_3045.jpg

Röviden-tömören ez egy olyan univerzális gél, amit használhatsz:

  • napozás utáni bőrnyugtatásra (kisgyermeked bőrére is)
  • epilálás / borotválkozás után
  • száraz, igénybevett, kipirosodott bőrre
  • nyaralásnál ha nem szeretnél külön szérumot / fluidot is vinni, szuper hatékony hidratálóként is
  • pattanásokra bőrnyugtatóként

Összetételéről nem írok Nektek külön, csak ismételném a webshopban precízen leírtakat, ahol pontos összetevőlistát, és a termékről bővebb információt is találsz.

_mg_3053.jpg

Tapasztalatom:

 

Legelső alkalommal "véletlenszerűen" teszteltem, ugyanis pont egy programokkal és fotózással teli nap reggelén jutott eszembe, hogy muszáj leepilálnom a lábam. Nem tudom, Nektek is ilyen-e, de nekem epilálás után kb. 24 órán keresztül élénk piros pöttyös az egész lábam. Miután végeztem, akkor kezdtem el gondolkozni, hogy oké, hogy szép sima lett, de kéne valamit kezdeni a pöttyökkel, mert csodásan fog mutatni a lábam miniruhában. Ekkor jutott eszembe a hűtőben raboskodó aloé hyaluron gél. Bekentem vele a lábaimat, annyira könnyed gélről van szó, hogy gyakorlatilag a felvitel pillanatában elnyelte a bőröm. Azonnali megnyugvás volt a bőrömnek, és tök jól esett, hogy "be volt hűtve", lehet, hogy ennél a gélnél rászokok a hűtőben tárolásra! Szóval azonnal beszippantotta a bőröm, és kb. fél óra elteltével jócskán mérséklődött a pöttyeim pirossága. Azt nem mondom, hogy maradéktalanul eltűntek, de teljesen szolíd pöttyökké váltak. Jóval hidratáltabb is lett tőle a bőröm, és semmilyen réteget nem hagy a bőrön, ez kánikulában nálam +10 pont, nagy melegben ugyanis nem bírom elviselni a lábamon a testápolókat, utálom, hogy a nagy melegben hozzáragadok saját magamhoz, viszont annyira száraz a bőröm, hogy hidratálás nélkül hajlamos egy csodás, száraz, fehér réteg keletkezni a lábaimon, gyönyörű látvány.. :D Szóval nagy melegben is tuti, hogy ezt fogom használni a lábaimra. 

Teszteltem az arcomon is, a rutinomban a szérumot váltottam ki vele, szintén pillanatok alatt elnyelte a bőröm, ruganyos, hidratált érzést nyújtott, a pattanásokról pedig szépen lehúzta a pirosságot. Minden arcápolási termékemmel kompatibilis, gyönyörűen beilleszthető bármilyen rutinba.

Strandolás után pedig egy áldás, megnyugtatja a napozástól, víztől kiszáradt bőrt, "visszatölti" nedvességgel, újra komfortos bőrérzetet kapunk általa. 

_mg_3036.jpg

_mg_3058.jpg

Szuper univerzális termék, ami egy kisebb táskában is elfér, nyaraláskor, strandoláskor pedig egy csomó kozmetikum kiváltható vele! 100 ml-es kiszerelésben tudod megvásárolni a Natics webhopban.

zsu.jpg

Follow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:
logo_lila.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr3114123857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása