Beauty Heaven

favourites | 2015 January

2015. február 07. - zsu044

Egy cseppet megkésve, de itt vannak a januári kedvenceim!

001.JPG

Paula's Choice Resist Daily with 5% AHA

Igazából nem csak a januári, hanem az örök kedvenc. Ősztől tavaszig az esti rutinom bebetonozott alapdarabja. Nincs a földön az a krém/kezelés, ami kiválthatná. Imádom, amit a bőrömmel művel, hihetetlen, hogy 2 év használat után is képes vagyok elcsodálkozni, amikor este felviszem a bőrömre. Ilyen egy tökéletes kapcsolat, nem? :) Korábbi áradozásomat itt olvashatjátok.

Fytofontana stem cells Őssejtes ráncfeltöltő emulzió hialuronsavval

Poszt még nem született róla, de mindenképp fog, csak szeretném megvárni, hogy hosszútávon mire képes. Még csak 1 hónapos az ismeretségünk, esténként a fent említett PC csodahámlasztó után alkalmazom. Annak ellenére, hogy a Hialuron sav az INCI 30. helyén csücsül, valóban "feltölti" az apróbb ráncokat. Így elsőre besorolom a kedvenvcek közé.

Olivia Natural Shea vaj

Sajnos nagyon hajlamosak az ajkaim a cserepesedésre, és az idei telet is nehezen viselik. Rengeteg natúr ajakápolóval vagyok ellátva, de most felfedeztem, hogy a natúr shea vaj a legjobb ajakír. Reggel és este használom bőségesen, kiválóan hidratál.

La Roche-Posay BB krém

Nem egy abszolút kedvenc, de azért időről-időre visszatérek hozzá. A sötétebb árnyalatot használom a világos bőröm ellenére, nagyon szép árnyalatot ad az arcomnak. A szárazabb részeket kiemeli, nyáron soha nem is használom, mert aláhidratálva nyáron sok, de ilyenkor elmegy. Ebben a hónapban szinte minden reggel ez után nyúltam, így bekerült a januári kedvencek közé.

Alverde testápoló, füge-datolya

Karácsonyi csomag része volt. Mesebeli, édes illata van. Imádom az Alverde különkiadásait, mert ezeknél végre elrugaszkodnak a tipikus Alverde illattól. Az illata mellett az ápoló hatása is tökéletes!

L'Occitane shea vajas kézkrém

Annak ellenére, hogy csak egy 10 ml-es mintám van (egyelőre), a hónap abszolút kedvence lett ez a kézkrém. Nem tudok betelni az illatával.. A Marie Claire jóvoltából jutottam hozzá, korábbi vélemény itt.

003.JPG

 

 

Névtelen_1.png

 

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr487148143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása