Beauty Heaven

Paula's Choice Resist Daily with 5% AHA

2014. szeptember 09. - zsu044

Paula termékeivel a Krémmánián találkoztam először. A véleményeket olvasva nem igazán értettem, hogy lehet így áradozni bizonyos termékekről. Mitől olyan különleges? Biztos nem tud többet, mint a többi.. Aztán a kíváncsiság győzött, és rendeltem mindenféle mintát a shopból. Már ez nagyon szimpatikus volt számomra, hogy van lehetőség próbára! Nem kell a teljes kiszerelést megvenned! Hosszas tanulmányozás után úgy döntöttem, a Resist termékcsaláddal szimpatizálok, így ezekből rendeltem mintákat. Az eredmény: Paula szerelem egy életre! :)

Elsőként az 5% AHA-t tartalmazó kezelést szeretném bemutatni Nektek, mert nálam ez lett a favorit. Elképesztő, amit a bőrömmel művelt..

 

aha5.png

Az első nagyon kellemes élményem az illat volt. Mivel nem tartalmaz illat- és színezőanyagot, valami gyógyszertári illatra számítottam. Ehelyett egy nagyon lágy, kellemes (és tartós) illat fogadott.

Aztán amikor felkentem, a második kellemes élmény: az állaga. Ilyen "finom tapintású" arckrémmel még soha nem találkoztam. Azonnal pihe-puha és lágy lesz a bőröm. Maradéktalanul felszívódik, nem hagy maga után semmilyen kellemetlen réteget.

A harmadik kellemes élményem: a bőröm színe. Sajnos anno én is beleestem a szoliőrületbe, ez maradandó nyomokat hagyott a bőrömön (a homlokom konkrétan egy domborzati térképhez hasonló). Mivel ez egy egységesítő, pigmentfolt halványító hámlasztó, arra számítottam, hogy a foltokkal együtt a bőrömet is kifehéríti majd (egy másik halványító krémmel jártam így, Hófehérke is bronzbőrűnek tűnt volna mellettem). Ehelyett a foltok szemmel láthatóan halványodnak 1 heti!!! használat után, az arcbőröm pedig nem fehéredett ki, hanem egy "egészséges" színt kapott. Amúgy fehér/fakó bőrű vagyok, így színezett hidratáló/bronzosító/pirosító nélkül nem igazán érzem jól magam, de ha ez a krém továbbra is így folytatja a bőröm regenerálását, azt hiszem el fogom hagyni a színező termékeket. TÉNYLEG CSODASZER! :)))

Még egyetlen termék sem hatott így a bőrömre: valóban 1 heti használat után látványos javuláson ment keresztül. A pigmentfoltok halványodnak, a pattanás utáni hegeket halványítja, az arcbőr élettel teli, üde színt kap, tapintása pihe-puha lesz. Az apró ráncokat szépen kisimítja, az esetleg előbukkanó pattanásokról egyetlen éjszaka alatt lehúzza a gyulladást. Már értem, hogy hogyan lehet ennyit áradozni egy kozmetikumról.. Ezelőtt én is a tipikus fogyasztó voltam, folyton kerestem valami újat, szebbet, jobbat. De most végre révbe értem, megtaláltam, amit kerestem! :)

Én "téli éjszakai krémként" használom ezt a terméket heti 6 alkalommal. A hetedik napon a PC weekly 10%-os AHA szérum következik. Természetesen KÖTELEZŐ betartani a hámlasztókra vonatkozó szabályokat!!

Lányok, itt van az ősz, itt van újra! És itt az ideje a hámlasztók bevetésének is! :)

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr896682077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása