Beauty Heaven

TESZT | Magister Products Voyage Málna-C nappali arckrém

2017. február 23. - zsu044

3 arckrémet próbáltam eddig a Magister Products kínálatából, egy korábbi posztban foglaltam össze a tapasztalataimat róluk. Ezekből 2 az arcápolási rutinom fix elemévé vált, a Trópusi nyár arckrém, és az Éjszakai hidratáló levendulával. A Hialuronos nappali végül inkább a férjemnek jött be, az első számú kedvence a Férfi arckrém, de rájár a Hialuronosra is. Beváltak a Magister arckrémjei, bár a makulátlan INCI, a hatékony összetevők, és a fantáziadús illatok alapján ez nem túl meglepő! :) Nem gondoltam, hogy tud még ennél is jobb lenni egy Magisteres arckrém, de a Voyage Málna-C-vel kétségtelenül még egy szinttel feljebb lépett a márka arckrémek terén..

003_4.jpg

Csomagolás:

Kozmetikumok terén azt vallom, hogy a beltartalom a lényeg, ezen áll vagy bukik minden. Ennek ellenére sok olyan (jellemzően magyar) termékkel találkozok, aminek kiábrándító a csomagolása, és az esetlegesen szép összetétel ellenére sincs indíttatásom használni. A Magister abszolút nem ez a kategória, fiatalos, trendi csomagolás jellemzi az összes terméküket. Arckrémeik eddig műanyag tégelyben kerültek forgalomba, fém kupakkal, az összetevőkre jellemző kellemes, pasztell színnel feldobott feliratozással. Kellemes megjelenés, kellemes használat. A Málna-C már "komolyabb" csomagolást kapott, fekete díszdoboz rejti a pumpás üveg tégelyt. Az airless csomagolásnak köszönhetően krémünk hatóanyagai az utolsó csepp felhasználásáig megőrzik hatékonyságukat.

Összetétel:

tisztított víz, málnamag olaj (bio), sheavaj (bio), cetil-alkohol, MAP-C-vitamin, nátrium-pca, kókuszolaj (bio), babassu olaj (bio), olíva emulgens, dermosoft természetes tartósító, zöld tea kivonat, eritrit, természetes parfüm (gyümölcskoncentrátumból nyert), E-vitamin (mix), alkanna gyökér kivonat, Cosgard természetes tartósító, tejsav, Limonene*, Linalool*, Citral*

Mint már megszokhattuk, a webáruházban ennél a terméknél is részletes ismertetőt kapunk az összetevőkről, így én nem is mennék bele mélyebben. Imádom ezt a Magister webáruházában, hogy nem kell kutakodni, mit is tartalmaz az adott termék, minden fel van tüntetve, a főbb hatóanyagok pedig részletesen ismertetve vannak.

Az értékes bio olajokon kívül a C-vitaminnak különösen örültem, nagyon jól reagál rá a bőröm, elképesztő eredményeket lehet elérni vele. Mint mindig, most is tökéletes INCI.

Illat / állag:

Az illata.. hmm.. most kb. ugyanolyan bajban vagyok, mint a Maccarone habkrémmel, mert nem tudom szavakba önteni az illatát.. Fenségesen édes málnaillat, minden használatnál felvidít, jókedvre derít. Imádom belélegezni, van, amikor csak azért kenek még egy picivel többet az arcomra, hogy még-még érezzem töményen is az illatát. Kár, hogy nem tudok virtuálisan illatmintát linkelni nektek! :) Ez a krém is ékes bizonyítéka annak, hogy nincs szükség szintetikus illatanyagokra ahhoz, hogy ne a szokásos natúr cucc fogadjon, hanem egy izgalmas, új illat, amit nem lehet megunni!

Állagra közepesen kemény krém, tápláló, de csöppet sem nehéz. Pillanatok alatt felszívódik, nem hagy maga után réteget. Kellemes, bársonyos textúrája finoman ápolja a bőrt.

Tapasztalatom:

Mint már mondtam, az illatával nem tudok betelni. Arctisztítás, virágvíz, és szérum fölé alkalmazom. Kellemes, könnyed textúráját pillanatok alatt elnyeli a bőröm, még ez fölé jön a fényvédős BB krémem. Abszolút nem sok a bőrömnek ennyi réteg, normál és kicsit szárazabb bőr esetében bőven mehet ez a fajta rétegezés, de szerintem a zsírosabb bőrüeknek is jó választás, tekintve a könnyed állagát. A nyak és a dekoltázs bőrét sem hagyom ki, régebben sajnos nem fektettem nagy hangsúlyt ezen területek ápolására. Használata óta bőröm érezhetően ruganyosabb, szépen egységesíti a bőrhibákat. 25 év felett azt gondolom, ez egy tökéletes nappali krém, gyönyörű és hatékony összetétellel. Igaz, csak termékmintában, de kipróbáltam a Voyage termékcsalád Kétfázis hialuron-C nappali arckrémjét is. Igaz, ezt 45 év felett ajánlják, de nekem elképesztően tetszett. Ez már teljesen más illatvilág, összetétel, állag. A Voyage termékcsaláddal minden korosztály talál magának ideális nappali- és éjszakai krémet.

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8412285837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása