Beauty Heaven

Bonprix tavasz

2021. május 19. - zsu044

Tudom-tudom, májusi eső aranyat ér, de most már jöhetne az igazi nyár! :D Szerencsére azért volt 1-2 gyönyörű tavaszi napunk, és a totális karantén után jóleső érzés a macinacin kívül valami mást is felhúzni! A Bonprix-től hoztam most két tavaszi outfitet.

bonprix-collage.jpg

Szerintem nem meglepő, hogy csodaszep barna / bézs árnyalatú darabokat választottam magamnak a tavaszi ruhatáram felfrissítésére. Továbbra is rajongok ezért a színért, és a kötöttekért, a puffos ujjak pedig már csak a hab a tortán! A cipellő is Bonprix, tökéletesen passzol a felsőhöz, és úgy eleve a ruhatáramhoz! Az elmúlt 1 év sportcipős időszaka után kicsit furcsa magas sarkakon tipegni, de kimondottan kényelmes cipő!

A felsőből 32/34 méretet viselek, a cipő pedig abszolút mérethű!

_mg_5761.jpg

_mg_5755.jpg

_mg_5771.jpg

_mg_5762.jpg

Egy kényelmes, “rohangálós” szettet is választottam, egy sima, fekete pamut ruhával, és egy balerina cipővel! A ruhából a szokásos 32/34 méretet választottam, ebből legalább 1-2 mérettel nagyobbat kellett volna rendelnem, hogy laza és kényelmes legyen, és egy picit hosszabb is! De a lényeget így is látjátok, kiegészítőkkel feldobva kicsit csinosabb, egy sportcipővel (és nagyobb méretben) pedig az igazi laza szaladgálós ruci! Boxy néven találjátok! A cipellő abszolút mérethű, kellemes az anyaga, pille könnyű, és nagyon kényelmes!

0c52d951-4e37-4cf9-bb94-3866d93b84f4.jpeg

_mg_5952.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr2016566026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása