Beauty Heaven

#TegyélALátásért a L'Occitane-nal!

2018. október 11. - zsu044

Ma van a látás világnapja. Nekünk, akiknek természetes, hogy bármit megcsodálhatunk, szerintem fel sem fogjuk, mekkora kinccsel vagyunk megáldva. Engem az Amélie csodálatos élete című film jelenete döbbentett rá először, melyben Amélie átsegíti a vak férfit a járdán, majd minden részletre kitérve elmeséli neki, amit ő lát.. A legszebb momentum a filmben. 
A L'Occitane 1976-os alapítása óta elkötelezetten támogatja a látásmegőrzést világszerte. A L’Occitane Alapítvány Magyarországon közel 10 éve áll kapcsolatban a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségével, és időről időre a legkülönbözőbb módon támogatja a látássérülteket. Most is egy különleges jótékonysági kampányt indítottak. ♥

_mg_4988.jpg

Egy egyedülálló, L’Occitane kedvencekből válogatott dobozt állítottak össze, melyet a webshopban, vagy a L'Occitane üzletekben tudtok megvásárolni 5000 Ft-ért. A doboz értékesítéséből befolyt bevételből, és az Alapítvány támogatásával Festy in Style által, a diplomamunkája keretében tervezett speciális földrajzi atlaszokat adományoznak a gyengénlátók iskoláinak, valamint prevenciós céllal a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségével közösen több napos szürkehályog szűrést szerveznek.
A Charity szett tartalma:

Shea kézkrém 10 ml
Cherry Blossom Mini EDT 7.5 ml        
Aqua Reotier arckrém 8 ml        
Mandulás tusoló olaj 35 ml        
Verbena szappan 25 g 
_mg_5008.jpg
Remélem elnyerte a tetszéseteket a doboz, nekem két nagy kedvencem is lapult benne, de ami fontosabb, hogy egy igazán jó, és fontos ügyet támogattok a megvásárlásával. A benne rejlő termékek pedig mégnagyobb örömet okoznak majd annak tudatában, hogy valakinek/valakiknek segítettetek vele! ♥
Ha csatlakoznál a kezdeményezéshez, ossz meg magadról Te is egy fotót az Instagrammon, ahol letakarod az egyik szemed, mintegy figyelemfelhívásként a látóképesség kincsének megőrzéséért, és használd a #TegyélALátásért hashtaget!
Köszönöm, köszönjük, ha bármelyik módon támogatod a L'Occitane Alapítvány munkáját!

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:
logo_lila.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8614287843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása