Beauty Heaven

#leopardprint 2

2018. szeptember 18. - zsu044

Nagyon szeretek a Zarában vásárolni, trendi, minőségi darabokat kínálnak, rugalmas a webshop, és nagyon közel áll hozzám a stílusuk. A legutóbbi leopárdos ruha után ismét egy állatmintás darab ejtett kísértésbe, ennek végképp nem tudtam ellenállni, hiszen a leopárdminta- és a rakott szoknya mániám egy darabban öltött testet.flyer_1_1_1.jpg

Ez a harmadik rakott szoknyám, tavaly óta a ruhatáram alapdarabjai, imádom viselni őket. Eddig csak a tavaszi-nyári outfitek címszereplője volt, de már most azt tervezgetem, hogy fogom az őszi-téli gardróbomba is beilleszteni őket, merthogy eszem ágában sincs megválni tőlük a hideg idő beköszöntével sem. Nagyon jól kombinálható darabok, igazából a cipő és a kiegészítők döntik el a stílust. A leopárdminta miatt ez egy kicsit kötöttebb darab, én kétféle stílusban szoktam hordani, vagy a képeken látható verzióban, vagy a Nike Cortezemmel és egy laza pólóval. Sajnos se a szoknyát, se a felsőt nem tudom már linkelni, mert pillanatok alatt elfogyott, de ezen kívül is szuper leopárdmintás darabokat találtok a Zara webshopban. A masnis bőrpapucs egy H&M darab, a prémium minőség ellenére csak 9.990 Ft, szerintem nagyon megérte az árát. A Louis Vuitton bandeau-t még tavaly télen vettem, nagyon szeretem, mert sokféleképpen hordható, bármilyen outfit feldobható vele, akár táskadíszként, akár hajszalagként hordjuk, egy kis luxust csempészhetünk vele a megjelenésünkbe.

leo_1.jpg

_mg_4229.jpg

                                                     befunky-collage_3.jpg befunky-collage_4.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr5014247547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása