Beauty Heaven

#leopardprint

2018. augusztus 31. - zsu044

Mióta az eszemet tudom, imádom a leopárd mintás ruhákat. Pár évente eltűnik a boltok polcairól, majd újra divatba jön, de nálam örök!leo.jpg

A leopárdos darabokat jellemzően fekete, egyszínű kiegészítőkkel szoktam párosítani, de másokon (vagyis leginkább katalógus fotókon) nagyon tetszenek a vadabb összeállítások, pl. leo felső, pink szoknya valami extravagáns magassarkúval, flitteres táskával. Én maradok a szolídabb verziónál, ezt a Zara ruhát pl. egy fekete, masnis papuccsal, fekete táskával és napszemüveggel, valamint fekete napellenzővel párosítottam. A leopárdminta hiába jön-megy, szerintem ha klasszikus fazonú darabokat választunk, soha nem megy ki a divatból. 

_mg_3899.jpg

_mg_3887-2.jpg

_mg_3913-.jpg

_mg_3924.jpg

Fazonját tekintve nem a forró nyári napok legelőnyösebb viselete, de egy ilyen darabbal a gardróbban jöhet az indiánnyár!  

shop_3.jpg

_mg_3885.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr1614214745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása