Beauty Heaven

"Vidd a wellnest haza!" - hozzám megérkezett! :)

2016. április 10. - zsu044

Újabb tesztcsomagom érkezett a Berber Beauty-tól, amit ezúton is köszönök! ♥

12963357_643328285814426_5703732771681800835_n.jpg

A csomagom tartalma:

- Glamour anti-aging krém - már kaptam belőle tesztelésre egy 10 ml-es mintát, és azonnal beleszerettem. ITT olvashatjátok a véleményemet a krémről. Berbera volt olyan drága, és meglepett egy teljes kiszereléssel, mivel a Coherence anti-aging-em elfogyott. Istennő vagy Berbera! ♥

- Berber's Miracle mézes arc- és testvaj - azt hiszem, legelőször erről a termékről fogok posztolni, mert nevéhez hűen ez maga a CSODA! Egyetlen használattal levett a lábamról, mesés!

- Anti-cellulite alakformáló balzsam - újdonság a Berber termékpalettáján, abszolút aktuális időszakban dobták piacra ezt a terméket, hiszen bőven itt az ideje a tavaszi tisztítókúrának, és a bőrfeszesítésnek is. A Berber alakformáló termékek közül már volt szerencsém tesztelni a Kávés alakformáló pakolást, és most van tesztelés alatt a Fahéjas-mézes agyagpakolás is. Eddig egyikben sem csalódtam, megfelelő életmód mellett csodás eredményt hoz mindkét termék. Most kiegészítve az Anti-cellulite balzsammal szerintem perfect végeredményt kapok majd! ;) Egyre több kérdés érkezik tőletek az életvitelemmel kapcsolatban, így arra jutottam, hogy nyitni fogok egy "életmód" menüpontot is, amiben táplálkozással, egészséggel kapcsolatos posztok is helyet kapnak majd. Egész biztos, hogy helyet kap benne egy Berber alakformálós poszt is, hiszen minden segítséget megad a márka a gyönyörű, feszes, és nem utolsó sorban egészséges test eléréséhez!

- Lábfrissítő jégzselé - tavaly nyáron már volt szerencsém tapasztalni, mit is tud ez a hűsítő zselé! ITT olvashatjátok, hogyan is segít a forró napokon.. Hamarosan jön a nyár, a fülledt kánikulai napjaival, amit amúgy imádok, de jól jön majd egy kis hűsítő! :)

- Jázmin masszázs- és fürdőolaj - valódi jázmin illata van, valami elképesztő ez az olaj! Egy kupaknyi a fürdővízbe, vagy egy kényeztető masszázs ezzel az olajjal, és máris "Jázmin" hercegnőnek érezhetjük magunkat!

- Fügekaktusz olaj - elképesztően sokoldalú olaj, számtalan felhasználási lehetőséget biztosít. Egész biztos, hogy külön posztot érdemel, különlegesen értékes, univerzális olaj. Tippekkel is jövök majd a posztban! ;)

- Aloe masszázs- és fürdőolaj - azt hiszem senkinek nem kell bemutatnom az Aloe gyógyerejét.. Egyelőre csak az illatáról tudok véleményt alkotni: szolíd, kellemes, tiszta, natúr. Ahogy az összetétele is: mandulaolaj, szőlőmag olaj, sárgabarackmag olaj, aloe vera dzsúz. Pure ♥

Ezeken kívül kis tesztadagokban érkezett még:

- natúr algapakolás

- mélytisztító agyagpakolás

- durva szezámos bőrradír

- csokis-sheás arc- és testvaj

- natúr shea vaj

Izgatottan állok a tesztelés elé, sorban érkeznek majd a posztok is! A MagyarBlogok-on, vagy a Bloglovin'-on tudtok feliratkozni a blogomra, de a blog Facebook oldalára is minden esetben kiposztolom a teszteket. A Facebook-on elértem az 500 követőt, amit ezúton is köszönök nektek, ennek örömére jövőhéten közös játékkal jövünk a Berber Beauty-val!  Érdemes résen lenni! ;)

500likes.jpg

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr878584930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása