Beauty Heaven

Clinique Chubby Stick

2016. január 28. - zsu044

Régóta nyűglődök már ajakápolás terén.. A folyton száraz, cserepes ajkaim 3-4 órás időközönként extra ápolásért kiáltanak, így az ajakápolók nálam must have darabok. Ugyanakkor szeretnék némi színt is, régebben rúzs- és szájfényfüggő voltam, egész addíg, míg egyszer ki nem elemeztem az összetételüket, és mindegyik darabom a kukában nem landolt. Később volt egy-két próbálkozásom a natúr palettáról, Alverde, Terra Naturi, de nem találtam meg a nekem valót. Mindenáron a natúr termékvonalon kutakodtam, mivel az összetétel az elsődleges nálam, az meg sem fordult a fejemben, hogy egy olyan klasszikus brand termékkínálatában keresgéljek, mint a Clinique, pedig sok terméküknek igen szép összetétele van. Köztük a Chubby Sticknek is!

020_2.jpg

Amit ígér:

"A rendkívül tápláló ajakbalzsam mangó és illipevajat tartalmaz. A száraz, érzékeny ajkaknak pont erre van szükségük ahhoz, hogy visszanyerjék kellemes puhaságukat és simaságukat."

Összetétel:

Az INCI első helyén a ricinusolaj, ami kiváló bőrpuhító, és megelőzi az ajkak kiszáradását. Emellett olyan értékes olajok, viaszok alkotják a balzsam nagy részét, mint kandelilla viasz, méhviasz, shea vaj, jojoba olaj, E-vitamin, mangóvaj, oliva- és napraforgóolaj. Ebbe az értékes alapba kerültek a színezőanyagok, melyek egy enyhe színt biztosítanak a nagyfokú ápolás mellett.

Hatása:

Kétség kívül teljesíti, amit ígér. A reggeli, első használat előtt alá szoktam kenni egy réteg ajakápolót, de a nap folyamán erre már nincs szükség, átlagban 4-5 óránként igényli az újrakenést, és 1-2 perc elteltével megnyugtatja a kiszáradt ajkakat. Gyönyörűen elsimítja, feltölti a barázdákat, ápoló hatása nálam kitűnően, és tartósan működik, a nap végéig kitart. Fedése enyhe, de nekem épp elég, mostanában nem vágyok feltűnő, élénk ajkakra. Szőke hajamhoz, és a világos bőrömhöz a 06-os, Woppin' Watermelon árnyalat passzolt leginkább, így erre esett a választásom. Első ránézésre túlságosan Barbie-rózsaszínnek tűnik, de felkenve nagyon szép, áttetsző rózsaszín árnyalatot ad az ajkaknak. A Clinique oldaláról letöltött képen lévő hatás eléréséhez azért jó néhány réteg kellene, közel sem ilyen intenzív a hatás, de nagy vonalakban így mutat felkenve:

_0063_woppin_-watermelon.png

Megérte?

Abszolút, és biztos, hogy innentől számomra alapdarab. A 3 grammos kiszereléshez 5800 Forintért juthatunk hozzá, de egy-egy használat szinte alig koptat valamit a stick-ből, nagyon kiadós darabnak bizonyul. Nálam szintén szempont a praktikusság, nem szeretem a pepecselős ajakápolókat, a Chubby ennek is megfelel.

Hatása, összetétele, praktikussága, megjelenése, és a fedése, amit nyújt, számomra 5 csillag. A 16 természetes színárnyalat közül pedig biztosan mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló darabot.

005_1.jpg

012_4.jpg

015.jpg

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr318326754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása