Beauty Heaven

ezért (is) imádom a Berber Beauty-t

2015. szeptember 23. - zsu044

Szeretem a Berber Beauty-t, mert egyedülálló, natúr kencekülönlegességei csodát tesznek a bőrömmel. Szeretem, mert tudom, nem kell árgus szemekkel figyelnem az összetevőlistát, biztos lehetek benne, hogy csak és kizárólag minőségi, természetes alapanyagok alkotják a termékeket. Szeretem, mert elutasítják az állatkísérleteket. Szeretem, mert üzletpolitikájuk ember- és bolygóbarát. És nem utolsó sorban szeretem, mert egy okos, szép és bátor magyar nő áll az egész mögött,  akit, ha az élet úgy hozza, még egy igazi forradalom sem tántoríthat el, hogy megvalósítsa álmait. (erről még írunk). Berbera, a BB alapítója minden hétvégén hírlevéllel kedveskedik vásárlóinak és olvasóinak, melyben a kedvező ajánlatok mellett a világban, vagy a BB életében épp aktuális témáról ír, saját gondolataival szól az olvasókhoz. Két héttel ezelőtti hírlevelét meg kell, hogy osszam veletek.. kívánom, hogy sok-sok brand kövesse a BB filozófiáját, és sok-sok ember vegye fel ezt a rezgést..

vilgbk4_masolata.jpg

Üdvözlünk, a Berber Beauty hírlevelét olvasod..

Soha még nem volt szüksége a világnak annyira a tisztánlátásodra, mint most. Bármerre nézel, láthatod, harag és könnyek, fegyverropogás, hazájukból messze űzött tömegek, terror, tankok és bombák, szögesdrótok, vallás és ideák nevével leplezett hatalmi harcok, globális környezetszennyezés, esőerdők kivágása..
Még a védett oroszlánt is kilövik. Aztán másik irányba nézel, pénz, siker, gyémántok és csillogás, divatdiktátorok és luxus partyk, nyakkendős politikusok és celebvilág, yachtok, limuzinok, botox és plasztikázott kortalanság.. Felhőkarcolók és földön futó tömegek. 
A félelemfaktor savasít. A stressz, a világon a bombák után a leggyilkosabb dolog. Órákig tartó sófürdőket kéne végy minden nap, hogy egészségkárosító hatását semlegesítsd, őrizhesd szépségedet, mert valamit azért tenned kell, hogy magadat megvédd. Globális átalakulásnak vagyunk együtt a tanúi. Szemünk előtt változik minden. Ha elfogadjuk csak kicsit is a 'spirituálisnak' hívott tanításokat, ha képesek vagyunk megnyílni a felsőbb tudatosságunknak s egy magasabb nézőponttal azonosulva az egész Földet otthonunknak tekinteni, megbarátkozhatnánk a ténnyel, hogy ez már bizony 7 milliárd ember otthona. Akár jól is érezhetnénk magunkat együtt is! Ugyanolyan egyszerű lenne játszótereket, iskolákat és állatkórházakat építeni, mint ezeket lerombolni. Akkor meg miért? Tudjátok, a bizalom a legértékesebb dolog a világon, megtiszteltetés és egyben felelősség is. Bízni azokban akiket szeretünk, akikre szavazunk, hogy nevünkben jól döntenek, bízni a szüleinkben, hogy mindig igazat mondanak, bízni a Berber Beautyban, hogy megszépítenek kencéi. Az első pillanattól kezdve tudtuk, itt többről is van szó, mint világra álmodni egy "forradalmi" lúgosító kencecsaládot.  A hitelességünk része minden külvilág felé való megnyilatkozásunk, a Jentschura-féle bázikus módszer, amit az ősi mediterrán testápolási tradíciókat továbbfejlesztve képviselünk, hogy Európában nekünk van a legszélesebb bázikus natur thalasso termékpalettánk, hogy Emoto professzor világhírű felfedezését adoptálva a 'Szeretet Egysége' szimbólumával matricáinkon energetikailag is tovább tudjuk az összhangot erősítve programozni kézműves termékeinket. Mi pontosan tudjuk mekkora felelősség ez, és éppen azzal politizálunk, hogy nem politizálunk. Csak kijelentjük, légy éber, légy bátor, légy tudatos és felelős minden egyes pillanatodért, hogy azt a legnagyobb boldogságban, szépségben, egészségben és 'JÓL LÉT'-ben élhesd meg, itt, a Földön, vagyis légy 'bázikusan tiszta'! Aki megtapasztalja milyen ez a fajta 'teljes megtisztulás', tudja miről beszélünk..és ahhoz, hogy ezt megtapasztald, tényleg elég csak egy berber sófürdő, a többi agyag, iszap és olajcsodák már csak "habok a berber tortán", de használnak, és méghozzá büszkén mondhatjuk, nagyon használnak! 
És ezentúl, az összes bejövő új termékünkre, minden szavainkban, érzéseinkben, gondolatainkban és tetteinkben felvállalt felelősségünk teljes tudatában ezt a kis matricát tesszük: " 100 % VILÁGBÉKE! "

Berbera, a Berber Beauty alapítója

vilgbk4_masolata.jpg

a BB hírlevelére ITT tudsz feliratkozni

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr777805760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása