Beauty Heaven

tattoo removal III.

2015. február 23. - zsu044

Ismét a Lézer Centrumban jártam, immáron 3. alkalommal.

Az első két kezelésről az "orvosi esztétika" menüpont alatt olvashattok.

germany_tattoos-4b1d56044b2a4979bf94a44534a903a3.jpg

Most volt aktuális a 3. kezelés, a bőrömnek szemmel láthatóan kellenek a 6 hetes pihenők, nem szeretném, ha heges maradna. Kenem is szorgosan mindenféle jóval, mindent megadok neki, hogy ruganyos maradjon. A vállamon lévő lepkénél már látok változást, de a csuklómon lévő feliratnál sajnos egyelőre nem. (azon kívül, hogy összefolyott, elvesztette a kontúrját) Igaz, a legelső alkalom nem volt hatásos az alacsony fokozat miatt (450 körül), erről én tehetek, a csuklómon a lehető legrosszabb helyen van, és nehezen tűröm a kezelését. A második alkalommal már 750 körüli durvulást kaptam, ez lett az eredménye:

-.jpg

Ez volt a kezdeti állapot:

2014_11_24_1.png

A mostani, harmadik kezelés 600-700 közötti erősségen zajlott, mert a csuklómon még 6 hét után is elég fényesnek tűnt a bőr. A kezelés után most is feldagadt, és hólyagos lett, viszont sokkal kevésbé volt érzékeny, mint az első két alkalommal. A csuklómon lévő felirat sajnos régi, kb 6-8 éves, és nagy eséllyel ez még vasat tartalmazó festékkel készült, ezért nem mozdul. Az utánam kezelésre érkező leányzó kezén szintén egy felirat eltávolítása van folyamatban, 1 alkalom után (!!!) a tetkója 70%-a eltűnt! Ha nem a saját szememmel látom, biztos nem hiszem el.. Remélem tudja, hogy milyen szerencsés! :)

Az eltávolítás folyamata alatt a szervezetemet egy újabb kiegészítővel támogatom, ún. "Nehézfém eltávolító tinktúrával". A készítmény koriander alkoholos kivonatából áll, egyéb összetevőt nem tartalmaz. Méregtelenít, illetve segíti a nehézfém kivezetést. Ezt persze nem muszáj szedni, de ártani senkinek nem fog.

nehezfem1.jpg

Mára ennyi, következő beszámoló 6 hét múlva, remélem látványos változással jövök majd, mert vészesen közeledik a nyár! :)

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr477210003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása