Beauty Heaven

REN wish list

2015. január 21. - zsu044

Az előző, BB krémes kívánságlista legígéretesebb darabjának a REN BB-jét gondolom. Még soha nem használtam REN termékeket, sőt, megmondom őszintén, csak 1-2 hónapja bukkantam a márkára, a számomra legjobb BB felkutatása közben. A Neroli oldalán a többi REN terméket is átnéztem, nagyon szép összetevőkkel alkották meg őket. A termékvélemények a magyar, és a külföldi oldalakon is kecsegtetőek, végre egy tiszta kozmetikum, ami azt adja, amit ígér. Így a BB kívánságlista egy új kívánságlistát szült! :) 

Hogy ne akarjak mindent azonnal, de mégis többmindent kipróbálhassak egyszerre, úgy döntöttem, hogy a Radiance Gift Settel kezdem az ismerkedést a márkával. A csomag tartalma:

50ml Glycolactic Radiance Renewal Mask
30ml Micro Polish Cleanser
15ml Satin Perfection BB Cream
3ml Resurfacing AHA Concentrate
 
 
Legnagyobb kiszerelésben a márka sokszorosan díjnyertes Glycolatctic Radiance maszkját tartalmazza. Eleve odavagyok a hámlasztókért, most Paula 5%-os AHA kezelését alkalmazom, ami csodát tesz a bőrömmel minden este. A REN maszkja egy alternatívája a kémiai AHA, illetve glikolsavas hámlasztóknak, heti 1x ajánlott alkalmazni. 2-3 éve használok hámlasztókat, és Paula magasra tette a mércét, így lesz mihez viszonyítanom. Kíváncsian várom. A szett ezen kívül tartalmaz még egy adag AHA koncentrátumot, egy 30 ml-es lemosót, és egy 15 ml-es BB krém mintát, így lesz alkalmam a BB-vel is ismerkedni, mielőtt a teljes kiszerelést megvenném. Szuper összeállítás 12.000 Forintért, ami szinte hihetetlen, hiszen csak az 50 ml-es maszk 12.800 Forintba kerül!!
radiancegiftset_nagy.jpgEzen kívül még sok ígéretes darabot fedeztem fel, amik, ha valóban teljesítik küldetésüket, akkor gyakorlatilag össze lehet állítani egy teljes, minőségi arcápolási rutint teljesen TISZTA összetevőkből!!
 
 
Bio Retinoid Anti-Ageing Concentrate | 30 ml 19.200 Ft
 
Az új generációs Bio Retinoid szérum bizonyítottan lenyűgöző képességekkel bír:
- A kollagéntermelést 24%-kal serkenti.
- A gyulladáskeltő citokinek (bőrpirosság) mennyiségét 40%-kal csökkenti, a szuperoxid-dizmutáz enzimek számát 189%-kal növeli (antioxidáns hatás).
- Az öregségi foltokért és a napkárosodásért felelős tiroszináz enzimeket 80 %-kal, a melanin képződést 50 %-kal csökkenti.
bio_retinoid_nagyuj.jpg
Omega 3 Serum Oil | 30 ml 9200 Ft
 
- Az omega 3 zsírsavak serkentik az új sejtek termelést, regenerálják a bőrt, visszaállítják a bőr lipidtartalmát, valamint újjáépítik a bőr struktúráját
- Elősegíti a bőr megújulását, segíti a horzsolások, sebek, égések, bőrhibák gyógyulását.
- Csökkenti a gyulladást és a bőrpirosságot.
- Visszaállítja a bőr rugalmasságát.
omega3_14_nagy.jpg
Keep Young and Beautiful Serum | 30ml 19.800Ft
 
Ez az Estée Lauder Advanced Night Repair 100 %-osan természetes alternatívája. - ELLE Magazine, Franciaország 
 
- Feszesít: a klinikai tesztek során bebizonyosodott, hogy a REN által szabadalmaztatott hexapaptidek gyakorolják a legjelentősebb hatást a kollagén, elasztin és bőrlipid termelésre – mely közvetlen kapcsolatban áll a bőrfeszességgel, bőrmegújulással és vízmegkötéssel.
- Kipárnáz: a hialuronsav rendkívül hatékonyan megköti a nedvességet, teltté teszi az arcbőrt
- Javít: a forradalmi szirtuinaktivátor a sejtek élettartamát hosszabbítja meg, hozzájárul a természetes regenerációhoz
- Üdévé tesz: A C-vitamin szinergikusan dolgozik az alfa-linol-savval a bőrtónus egyenletességért, a környezeti károsodások javításért és az üde arcbőrért.
- Hidratál: a természetes poliszaccharidok serkentik a peptinszintézist, erősítik az epidermiszt, így a bőr felülete simább lesz, és tartósan hidratált.
kyab_serum_nagy.jpg
És ezek még csak a szérumok voltak...  Már itt nehéz lenne a döntés! :) Az ajándékcsomag elfogyasztása után természetesen jövök a teszt eredményeivel, én nagyon bizakodó vagyok..

Névtelen_1.png

 

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr547095211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása