Beauty Heaven

Pixibox terméktesztek | 2014 december

2014. december 10. - zsu044

A decemberi Pixibox tartalma kicsit részletesebben, tesztek után.

 

A box tartalma:292790_370952786314571_37010076_n.jpg

OSiS+ Glamination Strong Glossy Holdspray - 100 ml, utazó méret

Uriage Créme Lavante - krémtusfürdő - 200 ml, teljes kiszerelés

Uriage Isofill ráncfeltöltő szérum - 10 ml, mini termék

Bielenda hidroplasztikus arcmaszk - 1 db

CoconutOil Lip Balm - 1 db teljes kiszerelés

Clarins Cleansing Milk - arctisztító tej - 10 ml, mini termék292790_370952786314571_37010076_n.jpg

Clarins HydraQuench Cream - arckrém - 5 ml, mini termék

La Roche-Posay Rosalia CC krém - 3 ml, minta

Jimmy Choo Flash női, és Man férfi parfümminta 2-2 ml

Clarins 1000 Ft-os vásárlási utalvány

Nuxe 1000 Ft kedvezmény 5000 Ft feletti vásárlás esetén

Joy magazin 3 hónapos előfizetés 1335 Ft-ért + Instyle magazinnal

image1.jpg

 

 

016.JPGURIAGE (ejtsd: Uriázs)

Francia dekorkozmetikai márka, termálvíz alapú termékekkel. Gyógyszertárakban kapható.

Créme Lavante:

Termálvíz alapú krém-tusfürdő 1/3 rész lipidpótló tápláló tejjel és shorea vajjal. Szappanmentes, paraben- és színezékmentes, hipoallergén.

Kellemes illatú, krémes állagú tusfürdő. Kicsit nehéz leöblíteni, talán az állaga miatt. Mióta a saját szappanjaimat használom, még érzékenyebb a bőröm a tusfürdőkre, egyetlen használat is bőrirritációt tud kiváltani. Ennél a tusfürdőnél ilyen nem volt, de minimálisan ez is kiszárította a bőröm. Bár erre számítottam, mivel SLS-t nem, de Magnesium Laureth Sulfate-ot tartalmaz, ami az SLS sója. Ez jóval enyhébb az SLS-nél, de mivel én "leszoktattam" a bőröm ezekről az anyagokról, már kis dózisra is kiszáradással reagál.

Update: még egy használat teljesen kivégezte a bőröm. Feszül, húzódik még krémezés után is! Nem is értem ezt a "szappanmentes" termékbemutatást, ha egyszer szulfáttal oldják meg a tisztító hatást.. 

Isofill szérum:

Intenzív ráncfeltöltő szérum az Uriage ISO 3R komplex szabadalmával:
- stimulálja a bőr természetes kollagén és hyaluronsav termelését
- megerősíti, megóvja a bőr meglévő hyaluronsav készletét
- aktiválja a sejtek szabadgyökfogó képességét

Ez az Uriage termék is kellemes illatú, ami (az én nézetemben) egy szérumnál abszolút hátrány. Nem használok olyan arcápoló készítményeket, amiben illatanyag van. Ráadásul nem is az INCI végén szerepel, tehát jócskán van benne. Az állaga vizes, szinte azonnal beszippantja a bőröm. 30 mp elteltével mintha semmit nem is kentem volna fel. A ráncaimmal ennyi idő alatt semmit nem csinált, ami normál, bár én soha nem is hittem a ráncfeltöltő, ránctalanító termékek mítoszában.

BIELENDA

Lengyel kozmetikai márka. A professzionális kozmetikumok mellett a lakossági termékek széles skáláját forgalmazza.

Aktív korrigáló hidroplasztikus anatómiai arcmaszk:

Hatékonyan javítja a bőrhibákra hajlamos bőr minőségét-olajos, zsíros, fénylő, vagy fakó bőrre, kitágult pórusokra, elszíneződésekre és látható aknék kezelésére. Gyengéden hámlaszt, növeli a bőr feszességét. Növeli a kollagén szintet,  kisimít, csökkenti a bőrpírt.

Nagyon praktikus maszk, de mint már említettem, azonnal megakadt a szemem 2 összetevőn, majd jött a többi: Methylparaben, Parfum/Fragrance, Butylphenyl Methylpropional. Hogy kerül egy natúrkozmetikai (?) márkába paraben és kétféle mesterséges illatanyag? Emellett az utolsó két összetevő is citrusfélékből származó illatanyag, tehát összesen négyféle illatanyagot tartalmazó arcmaszk. Pedig az alap összetevők (mandulasav, B3 vitamin, lactobionic sav, hialuron sav) szépek lennének..

COCONUTOIL014_1.JPG

Új, magyar kozmetikai termékcsalád, a világ első ehető kozmetikuma. A cég mottója: „Csak azt tegyük a bőrünkre, amit meg is ennénk!” Engem már ezzel az egy mondattal meggyőztek. Aztán meg az ajakbalzsammal..

Lip Balm:

Természetes összetevőkből előállított  ajakápoló balzsam, mely túlnyomórészt kókuszolajat (70% felett), továbbá méhviaszt, kakaóvajat, pálmaolajat, csekély mennyiségben steviát, E-vitamint, és levendulát tartalmaz. Nem csak az ajak ápolására alkalmas, hanem minden érzékeny és kiszáradt bőrfelületen tökéletesen hatékony.

A boxban ez a termék volt a leginkább "nekem szánt": ajakápoló függő vagyok, előnyben részesítem a natúrkozmetikumokat, nagyon fontos számomra a környezetvédelem, és a kedvenc virágom a levendula. Így természetesen ez volt az első, amit kipróbáltam. Ízléses, modern csomagolása van, amiről nem köszön vissza, hogy magyar termék. Hiába vagyok tisztában vele, hogy ez csak egy marketing fogás, számomra kiábrándító a nem tetszetős csomagolás. Környezetbarát, újrahasznosított FSC karton, és újra felhasználható fém tégely alkotja a csomagolást. A balzsam megfelelő keménységű, de mégis kenhető állagú, az illata pedig egyszerűen mesés! :) Annak ellenére, hogy a levendulát minden mennyiségben el tudom viselni a lakásban, a bőrömön, sőt, imádom a levendula szörpöt, az ajkaimon valahogy furcsa volt viselni, így be fogok szerezni egy illatmentes (vagy argános) verziót ajakápolásra, ezt a mennyei illatú balzsamot pedig a kiszáradt bőrfelületekre fogom elhasználni, vagy csak egyszerűen a csuklómra, ha érezni akarom az illatát! :)

Gratulálok a márka alapítóinak a környezet- és egészségtudatos hozzáállásukhoz, a Mellrák Alapítvány felé nyújtott támogatásukhoz, és a fantasztikus termékekhez! Sok sikert kívánok a további terjeszkedéshez, remélem bővítik még a termékpalettát hasonló kincsekkel! :)

CLARINS015_1.JPG

Francia prémium bőrápolási márka.

Arctisztító tej: 

Gyengéden tisztít, kíméletesen távolítja el a sminket és az egyéb szennyeződéseket, miközben megőrzi a bőr hidrolipid filmrétegét. A bőr tiszta és ragyogó lesz.

Finom "krém illatú", de nem megyek megint bele az illatanyagok feleslegességébe, mert megunjátok! :) Sajnos az állaga is krém állag, a kis műanyag dobozból alig lehet kivarázsolni. A sűrű állaga miatt jóval többet elhasználtam belőle egy sminklemosáshoz, mint a szokásos arclemosómból. A szemspirállal nehezen boldogult, és itt sem előnyös a sűrű formula, nagyon könnyű beledörzsölni a szembe. Össze sem hasonlítható a kedvenc LRP arctisztítómmal.

HydraQuench Hidratáló Krém:

Könnyed, komfortérzetet biztosító textúra, ami gyorsan felszívódik és azonnali kellemes közérzetet, illetve tartós hidratálást biztosít. Páratlan ragyogást ad az arcbőrnek.

Valóban gyorsan felszívódik, és matt felületet hagy maga után. Normál és száraz bőrre való, én mégis kevésnek éreztem önmagában. Az illatanyag itt is az INCI első harmadában, az utolsó összetevő pedig SLS. Ez nálam már elég ahhoz, hogy ne vásároljam meg.

La Roche-Posay

Gyógyszertárakban kapható francia márka, a termékek jellemzője a szeléniumban gazdag termálvíz, ami minden La Roche-Posay termékben megtalálható.

Rosaliac CC krém:

Teljes körű egységesítő korrekciós arckrém. Azonnali fedést és korrekciót nyújt az érzékeny arcbőr számára. A teljeskörű korrekció érdekében minden típusú, kipirosodásra hajlamos arcbőrre, a bőrpír okától, gyakoriságától és intenzitásától függetlenül.

Régóta ki szerettem volna próbálni, hát most itt van! :) A színárnyalat tökéletes, gyönyörű színt kap tőle az arcom. Fedése számomra bőven elég. A száraz részeket kiemeli, pedig aláhidratáltam minden használatnál. Ami az összetevőlistában nem tetszik, az az illatanyag (mily meglepő), és a kémiai fényvédő.

 

Ezeken felül egy OSiS+ hajlakkot tartalmazott a doboz, amit nem véleményezek, mert nem használok hajlakkot, így nincs viszonyítási alapom sem. A két Jimmy Choo parfümmintát szintén nem véleményezem, mert ez egyéni ízlés dolga. A Clarins kupont nem fogom felhasználni, a Nuxe és a Joy kupont viszont mindenképp! :)

Köszi PIXIk ezt az összeállítást, várom a következőt!

013.JPGA boxból az abszolút favorit a CoconutOil Lip Balm

 

Ne feledjétek, december 18-ig még tart a Facebook nyereményjáték, klikk a blog FB oldalára! ;)

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr936969783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása