Beauty Heaven

Black Friday

2014. november 23. - zsu044

A fekete péntek a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A kifejezés 1966-ban keletkezett, 2009-re használata általánossá vált. A kereskedők már gyakran hetekkel korábban elkészítik a karácsonyi dekorációt. Sok kereskedő igen korán kinyit: többségük reggel 5 órakor de akár még korábban. Nyitáskor a kereskedők rendkívül alacsony (akár önköltség alatti) árakat szabnak, amellyel igyekeznek a tömegeket a boltjaikba vonzani. A kifejezés Philadelphiából ered, és a sűrű forgalomra utal. Újabban a kereskedők és a média inkább arra utal a kifejezéssel, hogy a kereskedők ekkor kezdenek a pirosból (a veszteség színe a könyvelésben) átmenni a feketébe (vagyis nyereséget termelni).

 

image-blackfriday-2013.jpg

Napjainkra már kis hazánkban is kezd elterjedi a kereskedők körében a Fekete Péntek, és szenzációs árengedményekkel rukkolnak elő. Az én idei zsákmányom egy lézeres bőrmegújítás CO2 frakcionált lézerrel, melyhez 60% kedvezménnyel jutottam hozzá! :) Izgalommal, és egy kis félelemmel várom a napot, amikor bekövetkezik az arcom kezelése, de csakis arra fogok gondolni, hogy az 5 napig tartó múmialét után pihe-puha, és remélhetőleg egy egységesebb bőrt kapok cserébe! Terveim szerint beszámolok majd a kezelésről, az azt követő napokról, és az eredményről is!

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr666925217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása