Beauty Heaven

Missha BB krémek

2014. november 17. - zsu044

Elég nagy rajongótábora van a Missha BB krémeknek, és úgy általában a koreai kozmetikumoknak. Bár jómagam a natúr vonalat képviselő BB krémeket részesítem előnyben, azért kíváncsi voltam, mi az, amit ennyien szeretnek.

images_2.jpgMissha Signature Wrinkle Filler SPF37

"A ráncfeltöltő és a BB krém tökéletes ötvözete a sima, egyenletes, és ragyogó bőrért. Multifunkciós termék: ránc- és pórusfeltöltő + BB krém + fényvédő + ránctalanító. Anti aging és erőteljes hidratáló hatású, miközben porcelán simaságú bőrképet ad."

A 21-es világos rózsaszín-bézs árnyalat volt csak elérhető, így azt próbáltam. Hát komolyan szóhoz sem jutok. Ez a termék egyenlő számomra egy nehéz, vaskos alapozóval. Nyoma sincs a BB krémek könnyedségének. Az, hogy porcelán simaságú bőrképet ad, valóban igaz: egy gésa is megirigyelte volna a sminkemet, porcelánbaba szerű maszkot eredményez. Egyáltalán nem természetes összképet ad. Én az ilyen nehéz krémeket nem bírom elviselni a bőrömön. Aki könnyed BB-re vágyik, annak nem ajánlom. Az alapozópártiak szeretni fogják. A színárnyalat az én bőrömhöz nagyon-nagyon világos, de van egy sötétebb árnyalat is, szerintem fehér bőrűek is megpróbálkozhatnak vele. A ránctalanító hatásról nem tudok mit írni, ez hosszabb távú használat után lenne véleményezhető, ami nálam nem jött be, ugyanis felkenést követően le is mostam, kétszerannyi vattakorong és lemosó használatával, mint amihez szoktam..

velpicstitch20141110_094940.jpg

vaku nélkül / vakuval

 

Missha.jpgMissha M Signature Real Complete SPF25

"Lágy BB Krém tökéletes fedéssel és UV védelemmel + fehérítő + ráncsökkentő funkcióval. Bőrrokon összetevők és Aminosav komplex hidratálja és kiegyensúlyozottá teszi a bőrt. Finom részecskéi és növényi összetevői tökéletesen tapadnak a bőrhöz. Akár 12 órán át kiegyenlíti az árnyalat különbségeket, egy finom réteggel tökéletesen eltakarja a bőrhibákat."

Ebből is a 21-es árnyalat volt elérhető, érdekes módon azonban felkenve mégis egy árnyalattal sötétebbnek hat, mint előző társa. Ez valamivel jobban illeszkedett a bőrömhöz, bár normál esetben ebből is a sötétebb árnyalatot részesíteném előnyben. Ez egy kicsit könnyedebb állagú, bár még ezt sem mondanám egy könnyű BB-nek. A fedése is erőteljesebb, mint azt a BB krémeknél megszoktam. Nekem ez is inkább alapozó kategória, mintsem BB. Kellemes az illata, az összetétele is szépnek mondható.

velpicstitch20141110_095127.jpg

 

images_3.jpgMissha Signature Complexion Coordinating BB krém SPF43

"A CC krémek túlmutatnak a BB krémeken, hatásukban közelebb állnak az arcápolóhoz, mint a sminktermékekhez. Még természetesebb, még tisztább megjelenés!

A No.1 - fehér CC krém naturális megjelenést ad, anélkül egységesítik a bőrfelszínt, hogy elfedné azt. Ragyogjon a bőröd, a saját, természetes de tökéletesebb formájában!
Világos arcbőrre ajánlott. (árnyalata hasonló a Missha #13 és #21 színhez)

A No.2. - bézs CC krém egységes bőrképet ad, de átengedi a bőr saját ragyogását is. Tökéletes megjelenés, természetes hatás!
Normál és világos arcbőrre ajánlott, (árnyalata hasonló a Missha #21 és #23 színhez)"

A négy termék közül ezeknek van a legfinomabb illata. A white a tubusból kinyomva tényleg nagyon white, de elkenve megváltozik a színe, idomul a bőr színéhez. A bézs árnyalat inkább közelebb áll az én bőrtónusomhoz, de nem az igazi. Felkenve itt is mindkét BB-nél ugyanaz volt az érzésem: ez nem BB, hanem egy testes alapozó.

014.JPG015.JPG

A véleményem összességében: nehéz, testes krémek, a BB krémek könnyedségének, lágyságának nyoma sincs. A színárnyalat az én elég világos bőrömhöz viszonyítva is mindegyiké világos volt.  A koreai lányok bőréhez el tudom képzelni, hogy passzol, de magamon inkább viccesnek hatott a világos árnyalatú porcelánbaba maszk. Fedése erőteljes, de közel sem természetes hatású. Az illata kellemes, bár nem preferálom az illatanyaggal ellátott arcápoló termékeket. Ápoló hatását nem tudom véleményezni, mert egyiket sem tudtam elviselni magamon 5 percnél tovább. Azt hiszem, itt most befejezem, mert a Missha-rajongók a fejemet veszik! :)

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr406883121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása