Beauty Heaven

tusmustra

2014. szeptember 12. - zsu044

Szerintem a tusvonal mindenkinek jól áll. Legyen bármilyen formájú szeme, bármilyen ívű vagy hosszúságú szempillája, mindegyikhez meg lehet találni azt a tusvonalat, ami számára előnyösen hangsúlyozza a szemet. Én az alábbi tusvonalat kedvelem, bár az elkészítési mód nálam egy kicsit más! :)

imagesM0PS6KJ9.jpg

Ecsetes tussal nem szeretek dolgozni, tusfilccel sokkal könnyebb precíz vonalat húzni. Most három alacsony árkategóriájú márka tusfilcét próbáltam ki.

CAM00582új.jpg

1. Maybelline Master Precise: 1500 Ft körüli áron kapható. Vékony, 0,4 mm-es heggyel rendelkezik az extravékony tusvonal meghúzásához. Könnyű használni, valóban szép, vékony vonalat lehet húzni vele. Színe "újkorában" intenzív fekete, majd ez kb. 2 hét használat után elkezd fakulni, mígnem teljesen kiszárad. Nálam kb. 5-6 hetet bírt ki az első példány. Azt hittem, hogy nem zártam rá megfelelően a kupakot, ezért száradhatott ki, így beszereztem mégegyet. Ez 3 hetes, az alábbi swatchon láthatjátok jelenlegi színhatását.

2. Essence: 700 Ft körüli, nagyon kedvező ár. Nagyon sok tust próbáltam már, de számomra ár-érték arányban ez viszi a pálmát. Intenzív színhatás, tökéletes filc, könnyű dolgozni vele, és sokáig hozza ezt az intenzív színt. Nem kenődik, felvitel után nagyon hamar szárad. Perfect.

3. S-he vízálló tus: az ára ennek is nagyon kedvező (1000 Ft alatt), de használhatatlan. Maga a festék tökéletes lenne, extra fekete, és valóban vízálló, de a filc teljesen kemény, rugalmatlan. Miután belemártottuk a festékbe, nem lehet szép egyenletesen lehúzni róla a festéket (mivel merev), csak elkenegetjük a doboz szélén. Így a bőrhöz érintve az első ecsetvonásnál túl sok festék kerül fel, amit nem lehet egyenletesen továbbhúzni. És ez mellett még középen szánt maga után egy "árkot" a filc, mivel kemény, és nem illeszkedik a bőrhöz. Hiába az alacsony ár, ez abszolút pénzkidobás volt.

CAM00583-1új.jpg

Maybelline, Essence, S-he

                                       Névtelen_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr596690945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása