Schwarzkopf Live VS L'oreal Colorista

2019. május 29. - zsu044

Mostanában eléggé rákaptam a hajszínemmel való kísérletezésre, így vezetem le, hogy nem hordhatok hatalmas gyöngyös csatokat! :))  A szőke, a rosegold, és a pasztell rózsaszín hármasával játszok, és persze minden esetben csak ombre technikát alkalmazva, hogy ne érjen a festék a fejbőrömhöz. A két…

Tovább

Elfogyott.. megérte az árát? | 6.rész - arctisztítás & hajápolás

Egy újabb adag kiürült flakonnal jövök, merthogy befotóztam végre az üres tégelyeket, vagyis kb a felét, de már ez is haladás! :) Most a haj- és az arctisztítás lesz porondon.

Tovább

favourites | 2019 tavasz 2. rész

Idén tavasszal már volt egy kedvences blogbejegyzés, de mostanában annyi újdonsággal ismerkedtem meg, és annyi termékből lett azonnali szerelem, hogy úgy döntöttem, jöhet egy 2. rész. 

Tovább

Schwarzkopf LIVE Lightener + Twist 101Cool Rose teszt

Amióta levágattam a hajam, sokkal többet foglalkozok vele, mint amíg hosszú volt, és sokkal kísérletezőbb is vagyok, így valószínű több hajas téma lesz a blogon, mint eddig volt! Imádom, hogy rövid, a kezdet nem volt túl bíztató, meg kellett találnom a fodrászt is, akivel össze vagyunk hangolva,…

Tovább

Joy-napok wishlist

Elérkezett a második nagy tavaszi shopping roham is, a Joy-napok. Ez szerintem már kevésbé őrült, mint a Glamour-napok, de azért még ilyenkor is le kell jógáznom a vásárlás során ért eseményeket. A mostani kívánságlistám nagyon vegyesre sikerült, beauty, fashion, home vegyesen.

Tovább