Beauty Heaven

Városban élsz? Akkor erre a kozmetikumra van szükséged!

2019. szeptember 20. - zsu044

A Natics Nouâge termékcsaládja a városban élő nők csodafegyvere az urban aging, vagyis a városi öregedés ellen. Eleinte azt gondoltam erre a kifejezésre, ez is csak egy jól kitalált marketing szöveg, mígnem a saját bőrömön tapasztaltam, hogy az urban aging nagyon is valós fogalom! Júniusban kiköltöztünk a telkünkre, amikor eladtuk a belvárosi lakásunkat, és 3 hónap "kényszerpihenő" következett, már ami a városi létformát illeti. Minden reggel madárcsicsergésre (és kutyaugatásra) ébredtem, friss levegőt szívtam a nap 24 órájában, a telkünk környékén nincs forgalom, (értsd: út sincs) beton helyett zöldellő rét és erdő mindenfelé, az egyetlen wifi jel pedig az én mobilnetes routeremből származott, de az is csak akkor működött, ha megtaláltam azt a négyzetcentimétert, ahol van térerő. Így éltem 3 hónapig. Életvitelszerűen számomra nem egy vonzó életforma, viszont a bőröm 2 hét alatt olyan változáson ment keresztül, hogy nem akartam hinni a szememnek. A második hét volt a leglátványosabb, a bőröm kisimult, életteli színt kapott, az apró ráncok szinte eltűntek, jó volt tükörbe nézni.. Most visszaköltöztem a városba, a kocsim és a cipőm végre makulátlanul tiszta, és bárhol van térerőm, viszont újra bombáz a por, szmog, káros sugárzások.. De van Nouâge szérumom és fluidom! ;)

_mg_0384.jpg

Mitől különleges a Natics Nouâge termékcsalád?

 

Az összetételétől. Speciálisan olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek a városi öregedést orvosolják, illetve előzik meg. Fő hatóanyagai az Ectoin, a C-vitamin, és a hialuronsav, a szérum pedig egy ütős antioxidánst is tartalmaz, Astaxanthint, mely az egyik legerősebb antioxidáns. (6000x erősebb a C-vitaminnál, és az én imádott csodaszeremnél, az alfa-liponsavnál is 75x erősebb!) 

Nouâge Sérum antioxidant suprême

 

...hogy lehet ilyen gyönyörű neve egy szérumnak? :)) 

Amilyen gyönyörű a neve, olyan gyönyörű az összetétele is! A már fent említett aktív hatóanyagokon, és az ultraerős antioxidánson kívül E-vitamin, betain, sodium PCA, allantoin, és panthenol dolgozik minden egyes használattal a bőrünkön. Az astaxanthin, amelyet egy alga termel organikus körülmények között, minden eddiginél erősebb védelmet és regenerálást nyújt az arcbőrnek, ezt még fokozza a modern C-vitamin (EAA - Ethil Aszkorbinsav), és a természetes E-vitamin, a hab a tortán pedig a Q10 koenzim. A szérum két külön flakonban érkezik, hogy a lehető legfrissebben álljon rendelkezésünkre, a kis üvegcsét bele kell tölteni a pipettás flakonba, majd jól összerázni, és kész is a varázskoktél! Szó szerint varázslat, ugyanis védőpajzsot hoz létre a bőr felületén, így a barrier réteg erősítésével a bőr fellélegzik, és a belső megújító folyamataira tud koncentrálni. 

A szérum egy könnyed, vizes szérum, bármilyen bőrtípussal jó barátságban lesz, és minden bőr meg fogja hálálni ezeket a hatóanyagokat! Egyáltalán nem kötném sem életkorhoz, sem bőrtípushoz a használatát, egyszerűen minden városban élő nő számára KELL! A bőrön azonnal felszívódik, nem hagy utóérzetet, csak puha, hidratált bőrt, mely azonnal megnyugszik a szérum használatát követően. Nappali és éjszakai rutinba illesztve is kitűnő választás, természetesen a fluiddal együtt hozzák a csúcsformát, de önmagában is egy ütős anti-aging formula.

a szérumot ITT tudod megvásárolni

_mg_0012.jpg

Nouâge anti-stress fluid

 

Már többször említettem, hogy a Natics kínálatában azt is szeretem, hogy minden arckrém / fluid elérhető Soft és Rich verzióban is, így sem a szárazabb, sem a zsírosabb bőrrel rendelkezőknek nem kell lemondani egy krémről sem azért, mert esetleg nem az ő bőrtípusukra lett megalkotva. A Soft egy végtelenül könnyed verzió normál, kombinált vagy zsírosabb bőrre, a Rich pedig egy gazdagabb textúrájú, ám sohasem zsíros vagy nehéz formula. Természetesen a Nouâge Fluid is két textúrával készült, én ez esetben is a Rich verzióra tettem a voksom. Az állaga egy álom! Imádom felvinni a bőrömre, érzem, hogy "van benne anyag", mégsem nehezíti el a bőröm, viszont elképesztő módon hidratál és ápol. Tökéletes sminkalap, hidratált, selymes bőrt biztosít a smink számára, az esti bőrápolásban pedig fiatalos, tónusos bőrt varázsol reggelre. Használatával gyönyörűen tompultak az apróbb ráncok, a bőröm nem veszítette el a "vidéki élet" során szerzett üde ragyogást a városi életmód ellenére sem. A mai modern nőknek az arcápolási rutinjuk is modern kell, hogy legyen, annak is fel kell vennie azt az életritmust, amit folytatunk, és meg kell küzdenie a mindennapi stressz, környezeti hatások, az arcunkra rakódó por, szmog, piszok mindegyikével. A Nouâge termékcsalád pont erre lett kifejlesztve, és ezért lett abszolút must have minden városban élő, tudatos bőrápoló nő számára! 

a Nouâge anti-stress fluidot ITT tudod megvásárolni

_mg_9989.jpg

Amit még megemlítenék: mindkét termék vegán, és organikus összetevőket tartalmaz, valamint szokásomhoz híven muszáj megjegyeznem, mennyire tetszik ez a letisztult dizájn, külön pirospont a szokásos airless flakonért!

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9915135160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása