Beauty Heaven

The Body Shop karácsonyi adománygyűjtés

2017. november 16. - zsu044

Biztos sokatok kapott hírlevelet, vagy látta a The Body Shop oldalán a karácsonyi adománygyűjtésről szóló posztot, de úgy vélem, minél többen megosztjuk ezt az információt, annál több emberhez jut el, és tud valamilyen formában segíteni. A TBS által hazánkban, és globálisan is van lehetőséged támogatni a rászoruló gyermekeket, akiknek a tél beállta nem az ünnepekre hangolódásról szól, hanem a mindennapok túléléséről.

adomanygyujtes-karacsony.jpg

A TBS globális karácsonyi kampánya részeként minden egyes eladott ajándékcsomaggal Libanonban élő menekült gyermekeknek segítesz visszaadni a biztonságos gyermekkor és fejlődés lehetőségét. Tudj meg többet a kampányról itt: thebodyshop.hu/playforpeace

A TBS Magyarország itthoni jótékonysági kampánya szintén a gyermekekről szól, gyűjtést szerveztek a JóLélek Műhely Egyesületen keresztül halmozottan hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő gyermekek részére. Az alapítványon keresztül azoknak a nehéz sorsú családoknak és gyermekeknek segítesz, akik Borsod–Abaúj-Zemplén megyében mélyszegénységben élnek és nagyon nagy szükségük van az adományokra, amely a fagyos tél közeledtével életmentő is lehet. A alapítványnak köszönhetően minden meleg ruha és mesekönyv a legjobb helyre és közvetlenül oda fog kerülni, ahol a legnagyobb szükség van rá.

AZ ADOMÁNYOKAT 4 BUDAPESTI THE BODY SHOP ÜZLETBEN ADHATOD LE NOVEMBER 16-TÓL 19-IG NYITVATARTÁSI IDŐBEN.

 

Az üzletek, ahová várják a hozzájárulásokat:

The Body Shop MAMMUT 
The Body Shop ÁRKÁD (Budapest) 
The Body Shop WESTEND 
The Body Shop ALLEE

Amilyen adományokra szükség van:

• meleg téli ruha, elsősorban télikabát és hótaposó, meleg csizma 1-18 éves korig (EZ A LEGFONTOSABB!)
• mesekönyv
• plüssállat

Kérlek Titeket, akinek van rá módja, segítsen valamilyen formában, ruhákat 18 éves korig várnak, vagyis akinek nincs gyermeke, az is tud kiselejtezni 1-2 megunt téli ruhát, csizmát. Ami Neked már egy megunt ruhadarab, és csak a szekrényben foglalja a helyet, az másnak lehet, hogy kincset ér! 

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg
instagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr2113287623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása