Beauty Heaven

isteni tisztálkodószerek Szakállasembertől - nem csak szakállasoknak! ;)

2017. március 10. - zsu044

Hát persze, hogy én is réges-rég hallottam már a Szakállasember termékeiről, de megmondom őszintén, mivel a mi családunkban senkit nem kapott el a szakáll-láz, nem volt semmilyen motivációm bekukkantani a weboldalra. Abszolút hidegen hagyott ez a téma, míg az Adam & Eve by Pixibox első kiadásában meg nem ismerkedtem a márka egyik termékével. A Belga csokis tusfürdőt rejtette a box, ami szerelem lett az első használatnál. Látva a csodás összetevőket, érezvén a bőrömön azt a tápláló, mennyei illatú habot, azonnal meg kellett szemlélnem Szakállasember kínálatát. Nagyon meglepődtem: modern, cseppet sem "favágós" webáruház fogadott profi képekkel, a termékkínálatban pedig a szakállápoláshoz szükséges termékeken túl találunk natúr, gyönyörű összetételű tusfürdőket, szappanokat, samponokat, sőt, még kézkrémet, kéztisztító gélt, és egy fullos, univerzális olajkeveréket, mely szakáll-, és hajápolásra is használható. Több termékkel is szerelembe estem, csajok, ismerjétek meg Szakállasember termékeit! :)

028_3.jpg

2 részre bontom az általam próbált termékeket, ebben a posztban a tisztálkodószerekről lesz szó.

Lassan másfél hónapja csak és kizárólag Szakállasember tisztálkodószereit használom, higgyétek el, az én bőröm igazán jó tesztalany ilyen téren: bármilyen oda nem illő anyag kerül a bőrömre, legyen az szintetikus illatanyag, SLS és származékai, és még sorolhatnám, milyen finomságokat tartalmaznak általában a hagyományos tusfürdők, bőröm azonnal extra-szárazsággal, viszketéssel, piros foltok megjelenésével reagál, és egyszerűen "nem érzem jól magam a bőrömben". A Belga és a Hidegzuhany tusfürdőt, illetve a Kecsketejes szappant használtam felváltva ezalatt a másfél hónap alatt, és a bőröm igazán hálás érte! :)

030_1.jpg

Belga natúr tusfürdő - csokoládéval

Amit ígér:

"Csokoládé, de tényleg. Szinte beleharapnál majd, annyira ínycsiklandó a reszelt narancshéjjal – igazi belga csokoládéval, édes narancs illóolajjal és kakaóvajjal készült tusfürdőnk, amit a család minden tagja használhat."

A valóság:

Csokoládé, de tényleg. Szinte beleharapnál.... Elképesztően fincsi illata van. Mint már az A&E by Pixiben is említettem, nem, nem pasis tusfürdő, teljesen uniszex, mindenki használhatja, és mindenki imádni fogja 0-100-ig, ez tuti! Én eleve a meleg, buja illatokat kedvelem inkább, ez a tusfürdő abszolút megtestesíti azt, amit elvárok egy tusfürdőtől. Nagyon kellemes illatélményt nyújt, krémesen tápláló habja van, ami tényleg ápol, és nem szárít egy cseppet sem, és makulátlan az összetétele. Ennyi. Imádom.

012_9.jpg

Hidegzuhany natúr tusfürdő

Amit ígér:

"Ez nem olyan, mint a rossz hírek, ez a tusfürdő MINDIG HIDEGZUHANYKÉNT FOG ÉRNI."

A valóság:

Tényleg hidegzuhany! :D  Friss, hűs, garantált az ébresztő, vagy az edzés utáni frissítő! Mentolkristályt, és fertőtlenítő hatású illóolajakat tartalmaz, valamint mandulamag őrleményt, ami finoman radírozza a bőrt. Mindennapi használatra a Belgát részesítem előnyben, azonban edzés után, vagy ha valami okból kifolyólag nem aludhatok 8 órát, csakis a Hidegzuhannyal tudom elképzelni a zuhanyzásokat. Edzés után a testápolózással sem kell bajlódnom, mióta ezt a tusfürdőt használom, szintén nagyon lágy habbal tisztít, és nem szárít.

img_3291.JPG

Faunus - kecsketejes test szappan

Amit ígér:

"Sikerült egy olyan terméket alkottunk, amely bárki számára kortól és nemtől függetlenül használható – ez pedig egy 100%-ban natúr krémszappan. A kecsketejben megtalálható a Q10 koenzim és több, mint 70 telítetlen zsírsav. Az alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik. Magas ásvány és elektrolit tartalma és a gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt a kecsketejjel készült natúrkozmetikum tökéletes választás a száraz és érzékeny bőr ápolására, hidratálása. Minden illatanyagtól mentes, így az arra érzékeny bőrt kíméletesen, irritáció nélkül tisztítja."

A valóság:

Nagyon lágy, krémes szappan, nagyon kellemes a használata. Annak ellenére, hogy illatmentes termék, (így akár babák fürdetésére is kiváló!) mégis van egy nagyon enyhe, kellemes illata, nem az a tipikus natúrszagú cucc. Tényleg nagyon kíméletes a bőrhöz, teszteltem zuhanyzások alkalmával, illetve kézmosásokhoz is, a kezem bőre is egész puha maradt estig, pedig néha szálkásra tud száradni.. Nem kopik hamar, nagyon kiadós darab, megéri az árát!

029_2.jpg

Mindhárom termékkel nagyon elégedett vagyok, valóban nagyon kíméletesek a bőrhöz, ugyanakkor izgalmas illatokkal dobják fel a napot. Feleannyi testápolót használtam ebben a másfél hónapban, amikor csak és kizárólag Szakállasember termékeit használtam tisztálkodáshoz. Ez, a mennyei illatok, és a natúr összetétel engem meggyőzött. Próbáljátok ki, lendüljetek túl Ti is az elnevezésen, mert tényleg nem csak szakállasoknak való termékeket rejt a webáruház, hanem valódi kincseket!

Hamarosan jövök a többi termék tesztjével is, addig is nézzetek szét Ti is a szakallasember.hu-n, a BH15OFF kóddal 15% kedvezménnyel vásárolhattok vasárnap éjfélig (2017.03.12.23:59) 

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr5012326017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása