Beauty Heaven

tetoválás eltávolítás 6. alkalom

2015. augusztus 27. - zsu044

2 hete megejtettem a 6. látogatásomat a Lézer Centrumban, és bár elfelejtettem fotózni a jelen állapotot, szóban beszámolok a történtekről, mivel ígértem, hogy végikísérhetitek velem együtt: vajon hatékony a lézeres tetoválás eltávolítás, vagy nem?

tet_6.jpg

A 6. kezelés részben örömmel töltött el, részben csalódással. Csalódtam (magamban?), mert a csuklómon most sem történt érdemi változás. Annyira érzékeny ez a terület, és annyira feldagad a kezelésektől, hogy 200-300 körüli értékekkel tudom csak elviselni a lövéseket, ami az önkínzáson kívül teljesen felesleges mutatvány.  Így most, két héttel a 6. kezelés után azt hiszem úgy döntöttem, hogy nem folytatom a csuklóm kezelését, hanem keresek valami takarásra alkalmas mintát, és rátetováltatom. Nem lesz egyszerű mutatvány, mert keskeny és széles írásról van szó, a csuklóm teljes belső felét átéri. Tudom-tudom, előre kellett volna gondolkodni.. de már nem tudom nem megtörténté tenni! ;) Ha megtaláltam a takarásra alkalmas mintát, és rászánom magam a "renoválásra", ígérem azt is fotókkal dokumentálva közszemlére teszem, mivel ebből sem sokat találni a neten, mint ahogy lézeres eltávolításról sem - hiteles fotókkal.

Na de rögtön a csalódással kezdtem az örömöm helyett.. örültem viszont, mert a vállamon lévő pillangónak nevezett valamit most először 840-es értékkel lőtte Zsuzsi! :))))  Eddig nagyjából 500-600 között bírta a bőröm, de már annyit halványodott, hogy sokkal elviselhetőbb az egész kezelés. Minél kevesebb a festék a bőr alatt, annál kevésbé fáj, és annál magasabb értékkel lehet és kell kezelni. A lepke belső oldala, ahova valami okból kifolyólag kb. 3x annyi festék jutott, mint normál esetben, most is sebes lett, de kitartóan kenem, ilyenkor ez a legfontosabb!

Ezekből a tapasztalásokból is teljesen egyértelműen látszik, hogy a lézeres eltávolítás sikeressége milyen sok mindentől függ..

  • függ a géptől
  • a kezelést végző személytől (érti-e a dolgát, vagy elsőre szétégeti a bőröd?)
  • a tetoválást készítő személytől (milyen mélyre / egyenletesen ütötte?)
  • a tetováló festék minőségétől
  • a pácienstől (betartja-e a kezelés utáni teendőket?)
  • a tetoválás elhelyezkedésétől (érzékenyebb területeken irtó fájdalmas)
  • a bőr minőségétől (hegesedésre hajlamos, stb..)

Háát, röviden-tömören ennyi.. Nem hiszem, hogy vállalnám ezt a melót.. ennyi befolyásoló tényező, de az eredményt csak egy embertől várják: attól, aki az eltávolítást végzi..

Ígérem, 6 hét múlva a következő kezelésről is beszámolok, akkor már ismét fotóval, a statisztikák szerint sokatokat érdekel ez a témakör. Az első 5 kezelésről ITT tudsz olvasni.

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr647739234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása