Beauty Heaven

kánikulai túlélő a Berber Beautyval

2015. augusztus 10. - zsu044

Idén különösen forró nyarunk van. Imádom a nyarat, a napsütést, mindent, ami nyár, de ez már egy kicsit kezd sok lenni. Ha egész nap a strandon lubickolhatnék jeges koktélokat szürcsölve, valószínű nem nyafognék, de nem tehetem. Így marad a hűsítő zuhany, a hűtött, vizes törölköző, és a kedvenc gyömbéres-citromos méregtelenítő vizem. Plusz segítségként imádom bevetni ilyenkor a Berber Beauty lábfrissítő termékeit, a jégpermetet, és a jégzselét.

 022.jpg

Berber Beauty Lábfrissítő jégzselé - 250 ml  6.800 Ft

A Berber Beautyhoz híven ez a hűsítő zselé is óriási, 250 ml-es kiszerelésben kapható, így nem kell spórolni vele, használhatja a család minden tagja. Munkámból kifolyólag sajnos sokat ülök, és, főleg ebben a kánikulában, hajlamosak a lábujjaim, és a lábfejem beduzzadni. Amellett, hogy kellemetlen érzés, nem is egészséges. Próbálok odafigyelni rá, hogy minél kevesebb időt töltsek egyhelyben ülve, vagy ha nagyon benne vagyok a munkában, akkor így, ülő pozícióban végzek lábtornát. Ezt nektek is javaslom, nagyon fontos a  megfelelő keringés! Nagyon jó hatású ilyenkor még egy gyors masszázs is, akár önmagunknak. A Berber Beauty jégzselé használható "csak" egy gyors lábfrissítéshez, de masszázshoz is, mindkét verzióért rendkívül hálásak a lábikóim! :) Rendkívül könnyű zselé, szinte azonnal felszívódik, így a talpra is simán kenhető. Már az illata is kellemes, hűs érzést ad, imádom belélegezni ezt a mentolos, friss illatot. A lábakra kenve azonnali hűsítő érzést biztosít, és a legmeglepőbb az volt számomra, hogy minimum fél órán keresztül még érezhető a "hideghatás", tehát nemcsak pillanatnyi érzésről van szó, hanem hosszantartó a hatása. Térdig szoktam alkalmazni, érezhetően kihűti a bőrt, fantasztikus! A duzzanatot is jócskán enyhíti, elmulasztja a feszítő érzést, szinte megkönnyebbül a láb a használatától. Anyukámon és a férjemen is teszteltem, mindenkinél elsöprő sikert aratott! :)  Az összetétele mesés, mint minden BB terméknek, semmilyen kifogásolható összetevőt nem tartalmaz. Ajánlom minden egyhelyben állva-ülve dolgozónak, lábduzzadással küzdőknek, és persze ebben a kánikulában MINDENKINEK!

028.jpg

026.jpg

Berber Beauty Jégvirág hűsítő permet - 200 ml  5.500 Ft

Mentás-eukaliptuszos hűsítő csodapermet, imádom! Illata szintén olyan hűs, hogy szívem szerint néha még a lakást is telepermetezném vele, ha nem sajnálnám minden cseppjét ennek a frissítő permetnek! Praktikus pumpás kiszerelése miatt bárhová magaddal viheted, és bárhol előkaphatod, hogy felfrissítsd a lábaidat! A zseléhez hasonlóan szintén enyhülést ad a feszülő, fáradt lábaknak, és különösen jól jön a forró nyári napokon! Mentol, menta-, és eukaliptuszolaj tartalma frissíti, hűsíti a lábakat, az értékes fenyőolaj pedig enyhíti a reumás panaszokat és a köszvény tüneteit, és különösen jó hatással van a lábizzadásra!  Emellett energetizáló, tonizáló hatású! Ezen jótékony tulajdonságai miatt hasznos kiegészítő lehet idősebb emberek számára, de garantálom, mindegy hány éves vagy, ebben a kánikulában imádni fogod ezt a jégpermetet! :)

029.jpg

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr917696376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása