Beauty Heaven

All you need is red | NYEREMÉNYJÁTÉK! :)

2015. július 20. - zsu044

A vörös ajkak, és a hozzá illő körmök hosszú évszázadok óta a szexualitás jelképei. Olyannyira, hogy volt idő, amikor csak a prostituáltak viselhették. Manapság már nem ilyen prűd világot élünk, szexuális igényeit, identitását ma már mindenki nyíltan kifejezheti, vállalhatja. Nem csoda hát, hogy újra fénykorát éli a vörös rúzs.

A szőke hajammal és a világos bőrömmel mindig is irigyeltem azokat a nőket, akik tudják viselni ezt a vadító árnyalatot. Sajnos az én bőrömhöz a piros semelyik árnyalata nem passzol, csakis a bézses-rózsaszínes pasztell színek illenek hozzám. Így én maradok a natúr sminkeknél, Nektek viszont egy nyereményjáték formájában szeretnék kisorsolni egy Essence rúzst a hozzá illő szájceruzával! 

A NYEREMÉNY:

005.jpg

1 db Essence rúzs, 02 - All you need is red

006_1.jpg

1 db Essence lipliner, 14 - Femme fatale

018.jpg

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KLIKK A BLOG FACEBOOK OLDALÁRA!  

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr167640870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása