Beauty Heaven

Christmas wish list

2014. november 10. - zsu044

Nagy karácsonyrajongó lévén mindig izgatottan várom, melyik cég milyen cukisággal áll elő a karácsonyi időszakban. Idén nem győzöm kapkodni a fejem, tetszetős a választék! :)

 

love-is-christmas-coming-soon.jpg

A The Body Shop idén kicsit bővebb választékkal lépett porondra. Tavaly leginkább a cuki Mézis csomagolású termékekben gyönyörködhettünk, amiből feltétlenül meg kellett vásárolnom legalább a kézkrémet, pedig az illata elviselhetetlen számomra. Az idei karácsonyi illatok jóval közelebb állnak hozzám: vanília brülée, cukormázas alma, és deres áfonya illattal csábítanak vásárlásra. Találunk a választékban kézkrémmel és szappanmintával ellátott üdvözlőkártyát, csillámos testápolót és szobaillatosítót is a már megszokott kínálaton felül.

tbs.png

Az Alverde tavaly karácsonyi testvajkollekcióját imádtam, az azelőtti vaníliás tusfürdő-testápoló kombót mégjobban, így kíváncsian vártam, idén mit találok a DM polcain. Ugyanazt. Megintcsak a 3 db 50 ml-es testvaj van összecsomagolva, annyi különbséggel, hogy a sült alma illatot vérnarancsra cserélték, az én nagy örömömre! :) Bár ennél valami frappánsabbra vártam, azért beszereztem 1-2 csomaggal, a TBS testvajaival szemben a 990 Forintos ár a 3 db testvajért verhetetlen. A tusfürdő-testápoló duót is ismét megtaláljuk, ezúttal 1001 éjszaka fantázianév alatt füge-datolya illatban. Isteni kompozíció 1500 Forintos áron.

Névtelen_2.png

Ha karácsonyi cukiság, akkor a Lush nem maradhat ki! 1-2000 Forintos apróságoktól kezdve az 58.000 Forintos ajándékcsomagig válogathatunk kedvünkre. Aranyos és környezetbarát ötlet, hogy a csomagokat újrahasznosított anyagból készült kendőkbe rejtették, amit még sokáig újra és újra használhatunk.

lush.png

Egyelőre ennyi, gondolom karácsonyig még lesz mivel kiegészítenem a listát! :)

Névtelen_1.png

 

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr906875445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása