Beauty Heaven

Catrice Beautifying lip smoother

2014. szeptember 13. - zsu044

Mint már említettem, ajakápoló függő vagyok. Nem tudom, hogy ennek eredményeként-e, de folyamatosan ki van száradva a szám, így folyamatosan kenem. Alap helyzetben natúr ajakápolókat használok, de azért néha szeretnék egy kis színt. A száraz, cserepes ajkakon viszont elég kiábrándító tud lenni egy rúzs, az ajakápoló fölé rúzs verzió pedig nekem nem vált be. Marad az ápoló hatású szájfény.

Ebből a lip smootherből a 010 Sweet Caramel árnyalatot választottam. Elérhető a Müllerben és a Rossmannban, 1.099 Ft-os áron.

catrice-beautifying-lip-smoother-010-sweet-caramel.jpg

Szivacsos applikátorral van ellátva, ami nagyon-nagyon megkönnyíti a használatát. Nem kell az applikátort tubusba dugdosni, tükröt használni, "elvonulni a mosdóba", csak előkapod menet közben, felkened, és kész! :)  Nálam már ez fél siker.

catrice-beautifying-lip-smoother-010-sweet-cara.jpg

A tubus színe megegyezik a szájfény színével, ami azonban felkenve nem is igazán érvényesül. Inkább egy nem túl fényes, enyhén csillogós, cukorkás illatú és ízű, sima felületet hagy maga után. Valóban kisimítja az ajkakat, feltölti a barázdákat. Hosszan tartó ápoló hatásáról majd később, még csak 1 napos az ismeretségünk! :)

velpicstitch20140913_200801.jpg

Így elsőre úgy gondolom, ha az ápoló hatás hosszútávon is rendben lesz, akkor nálam alapdarab lesz a hétköznapokban. A szivacsos applikátorhoz mégegyszer gratula! :)

                                                                                                        

Névtelen_1.png

 

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Update: jelentem, függőséget okoz! :) 2 hete nappalra csak ezt használom, ápoló hatása meglepően tökéletes, ajakápolót nem is használok mellette, csak éjszakára. Perfect.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr656695629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása