Beauty Heaven

The Body Shop lip butter

2014. szeptember 08. - zsu044

Az ajakápoló az egyik kozmetikum, ami nélkül nem tudok létezni. A lakás összes helyiségében és az összes táskámban megtalálható darab.  Amikor megvettem a TBS cuki, "nyalóka" csomagolású ajakvaj kollekcióját, a barátnőm értetlenül nézett rám: "És mit fogsz csinálni 5 db ajakvajjal?" Háát, azt hiszem megoldom..

Ami a csomagolást illeti, abszolút elragadó. Egy kedves kis ajándéknak is tökéletes. Ára 4.290 Ft volt, ami igencsak kedvezményes ár, mivel az ajakvajak 1790 Ft-os darabonkénti áron kaphatóak. 5 db ajakvajat tartalmaz: mangó, csoki, shea, kókusz és eper.

CAM00540.jpg

Sheavajas: nálam abszolút favorit. Szépek az összetevői, jó illatú, és "ízű". Ápoló hatását tekintve tökéletes, a cserepes, száraz ajkakat is rendbeteszi 1-2 használat után. Nem kell 15 percenként kenni, 1-2 órán keresztül simán hidratál.

Csokis: tipikusan kakaóvaj illatú. Kicsit lágyabb állagú, mint a sheavajas, ápoló hatása megközelíti azt.

Kókuszos: ezt sajnos le kell pontoznom. Minél többet kenem vele a szám, annál szárazabb, cserepesebb lesz. Valószínű valamenyik összetevő okozhatja ezt nálam, lehet, hogy van, akinek beválik. Ha egyedül ezt az ajakvajat vettem volna, nagy kiábrándulás lenne számomra.. Mellesleg az illata mennyei kókuszillat, ahogy azt már megszokhattuk a TBS kókuszos sorozatánál.

A mangós, és az epres ajakvajat még nem nyitottam ki, gondolom így tovább tudom tárolni, bár nálam nem fog hónapokig a polcon állni... :) Amint használatba kerülnek, frissítem a posztot! :)

Összességében szerintem megérte az árát, ajakír függő barátnőnek, feleségnek, anyukának pedig bombasztikus ajándék!

                                                                                           Névtelen_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr156680433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása