Beauty Heaven

Reine Blanche bőrvilágosító, ragyogást fokozó program a L'Occitane-tól

2021. március 04. - zsu044

Tudjátok, hogy a bőrápolás a mániám, viszont sajnos ez nem volt mindig így, és ez meg is látszik a bőrömön. A fényvédelem nélküli napozós-szolizós előéletemnek, és a koromnak köszönhetően egyre több folt jelenik meg a bőrömön. Én persze minden irányból "támadom" őket, hiszen ragyogó, foltmentes bőrrel éveket tagadhatunk le! A L'Occitane megalkotta a Reine Blanche Bőrvilágosító Programját a tökéletes, ragyogó, egyenletes színű bőrért. A termékcsalád kulcs-összetevője a Provence elzárt hegyvidékein termő apró fehér virág, a Reine des Prés, azaz réti legyezőfű, mely időről időre kifehéríti szirmait. A teljes termékcsaládot ITT tudjátok megnézni, közülük én most három terméket mutatok be Nektek, ami tökéletes alapja egy olyan bőrápolási rutinnak, ami a ragyogó, egységes kinézetű bőrt célozza meg!

_mg_4402-2.jpg

Reine Blance ragyogást fokozó arcápoló 

A rutin első lépéseként használandó, vizes állagú, légies, üde illatú formula. Tonizáláshoz hasonlóan képzeljétek el a használatát, vattakorong segítségével a legcélszerűbb eloszlatni a bőrön. Azonnal hidratál és nyugtat, imádom a szolid, visszafogott, mégis varázslatos illatát, ami az egész termékcsaládra jellemző. Hidratáló hatóanyagokkal és növényi kivonatokkal telepakolt formula, használatával felkészítjük a bőrt a termékcsalád többi tagjának befogadására. Eleve imádom az ilyen formulákat, a vízhiányos bőröm csodaszerei, ez esetben pedig további extra a folthalványítás, és a bőr egységessé tétele. Ingyenes szállítással tudjátok megrendelni ITT!

Reine Blanche ragyogást fokozó szérum

A szérumok a másik gyengéim. Nem tudom elképzelni a használatuk nélkül sem a nappali, sem az éjszakai rutinomat, van, amikor egyszerre többfélét is használok, jelenleg ez az egyik kedvenc! ♥ Pillekönnyű állagú, azonnal elnyeli a bőröm, szintén tömve növényi kivonatokkal. Ugyanaz a tökéletes illatvilág köszön vissza, mint az előbbi terméknél, és nem tudok szó nélkül elmenni a termékek megjelenése mellett sem. Odavagyok ezért a hófehér, letisztult dizájnért, tudom, a beltartalom a lényeg, de imádom, hogy a L'Occitane mindig vizuális élményt is jelent! A márkától több szérumot is használtam már, ami ilyen pumpás üvegcsében került forgalomba, tökéletes az adagolója, egy teljes adagnál kisebb mennyiség is könnyedén kinyerhető belőle. A termékcsaládot nappali rutin részeként alkalmazom, de a szérumot időnként az éjszakai rutin során is be szoktam vetni, imádom a hatását! Szintén ingyenes szállítással ITT tudjátok megvásárolni!

Reine Blanche ragyogást fokozó hidratáló

Nagyon könnyed, géles állagú hidratáló, így minden bőrtípus számára tökéletesen beilleszthető a rutinba. Mivel nekem száraz, vízhiányos a bőröm, önmagában nem mindig érzem elégnek, szeretek bevetni a használata előtt valamilyen olajos formulát is, mint pl. a Night Reset szérum, vagy a Divine Bőrfiatalító arcolaj. A géles állagnak köszönhetően tényleg minden bőrtípus számára tökéletes, könnyen variálható más formulákkal. Még csak 2-3 hete használom a termékcsaládot, de már egységesebbnek hat a bőröm, látom a termékek jótékony hatását! A webshopban ITT éritek el.

_mg_4423.jpg

_mg_4415.jpg

Nagyon ígéretesnek tűnik a Reine Blanche világosító arckrém is, ha ilyen jellegű bőrproblémáitok vannak, próbáljátok ki, és ha megtehetitek, dobjatok be a kosárba egy Jótékonysági kézkrémet is, a kacsóitokon kívül a lelketeknek is jót tesz majd! ♥ Az eladásából származó profit 100%-a burkina faso-i nők oktatását, vállalkozását és szakmai fejlődését támogatja a L'OCCITANE Alapítványnak köszönhetően! ♥

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr1316450066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása