Beauty Heaven

Magister Products Moroccan kollekció vélemények + karácsonyi ajándékötletek

2020. december 15. - zsu044

A december a legkedvesebb hónap számomra, mindent imádok benne.. a fényeket, az illatokat, a hangulatát.. A szebbnél szebb kirakatokat, dekorációkat, a karácsonyi zenét, süteményeket.. Számomra tényleg az év legvarázslatosabb időszaka. Sokak szerint év végi őrület, én pont ilyenkor lassulok le egy kicsit.. Még ha sok is a munka, valahogy azt is könnyebben veszem karácsonyi hangulatú környezetben. Ilyenkor több időt szentelek magamra is, itt az ideje a feltöltődésnek kívül-belül, bár idén Sztella mellett ez nem biztos, hogy összejön.. :)) Mindenesetre a Magister Products új kollekciója, a Moroccan Rituals a fenséges illataival pont jó választás a tökéletesen eltöltött "me time"-hoz, és karácsonyi meglepinek sem utolsó! 

magistre_xmas.jpg

A Moroccan kollekció igényes megjelenésű üvegtégelyekben debütált, aromás, fűszeres, édes illatvilággal kényeztet. Megmondom őszintén, kicsit féltem a termékek tesztelésétől, mert nem rajongok a keleties illatokért, valahogy mindig az a gyomorforgató egyen-illat jut eszembe, gondolom tudjátok, mire gondolok! :)) Nos, ennek a kollekciónak köze nincs ahhoz az illatvilághoz, ezek ínycsiklandozó, kifinomult illatok egytől-egyig!

Nem meglepő, hogy a kedvencem a Marrakesh Menta-málna mousse lett, mindig is rajongtam a márka habkrémeiért, és ez is azonnal levett a lábamról! Amióta használom, azon gondolkozom, minek volt ilyen illata gyerekkoromban, de nem tudok rájönni.. Édeskés-mentolos cukorkaillatú, lágy-krémes formula, néha legszívesebben belekóstolnék! :)) Imádom, hogy azonnal ápol és megnyugtat, pihe-puha, sima és illatos lesz tőle a bőröm. Tökéletes úgy ahogy van!

A Micella birsvíz is abszolút bevált, nagy hangsúlyt fektetek az arcom tisztítására, külön rituálét vezettem már be rá, hogy rutinná váljon, és mindig alapos legyen, hiszen a szép bőr egyik alap feltétele a megfelelő tisztítás. A Micella birsvíz hialuronnal nyugtatja a vízhiányos bőrömet már a tisztítás alatt, nagyon szeretem! Külön pirospont a használati utasításért: "a micellásvízzel átitatott mosható arctisztító koronggal finoman töröld át..." 

Az Indian summer önbarnító arckémet és testápolót megmondom őszintén, nem próbáltam még ki, eltettem őket tavaszra, és kihasználom, hogy ha jön a szoknyaszezon, nem kell feszengenem majd a rikító fehér lábaim miatt! :D Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok amúgy a termékekre, régebben sokféle önbarnítót használtam, de amióta kizártam az életemből és a bőrápolási rutinomból az egészségemre káros összetevőket, azóta nem találtam még olyan önbarnítót, ami szép összetételű, és az elvárásaimnak is megfelel. Az Indian summer önbarnítók azonban gyönyörű összetételűek, és növényi eredetű, természetes önbarnító hatóanyaggal készültek.

A Spirit of Casablanca parfümolaj nagy meglepetés volt számomra, érzéki, fűszeres-édes illatvilág, abszolút Kelet, de az a varázsszőnyegen repítős fajta! ♥

A Vitalisea szérum pedig röviden-tömören: csodaszérum! Olajos textúra, de mégsem nehezíti el a bőrt, vagy hagy fénylő réteget maga után. Azonnal beszívódik, de mégsem, mert hagy a bőrön egy nagyon kellemes, selymes réteget. Azonnal megnyugtat, elsimítja az apróbb ráncokat, szemkörnyékre is imádom alkalmazni! És ami még lenyűgözött: minden évszakban küzdök az ajkaim szárazságával, de ilyenkor télen különösen. Néha odáig fajul a dolog, hogy hiába bármilyen natúr ajakápoló, vagy olaj, semmi nem segít. A Vitalisea szérumból egyetlen cseppet szoktam eloszlatni az ajkaimon, és azonnal ápolja, elsimítja a durva szárazságot, szép, egészséges kinézetet varázsol. Tényleg egy univerzális csodaszérum! 

moroccan.jpg

moroccan2.jpg

A Moroccan kollekciót karácsonyi csomagajánlatokban is eléritek a webshopban, de önállóan is összeválogathatjátok a Nektek szimpatikus darabokat, szerintem tökéletes ajándék, egész biztos, hogy hasznos és örömteli perceket okoztok vele! Ráadásul gyönyörű díszdobozban érkezik, ezt nézzétek:

magisterxmas.jpg

Még 5 napotok van megrendelni a kiszemelt termékeket, vagy ajándékcsomagot, és garantáltan odaér karácsonyig! 

A termékeket / ajándékcsomagokat ITT tudod megvásárolni.

Varázslatos, örömteli ünnepeket kívánok!

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr5816335416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása