Beauty Heaven

#loveyourskin #lovemyskin #myskin | egy fantasztikus natúr márka, és ami mögötte van

2019. december 08. - zsu044

Mindig örömmel tölt el, ha egy olyan márkával hoz össze a blog, amivel azonosulni tudok, ami túlmutat a mindössze bevételi forrásból megalkotott vállalkozásokon, amiben benne van az alkotó szíve-lelke-története. Az még extra pozitívumként jön a dologhoz, ha egy fontos információra is felhívja a figyelmet. Nemrég ismerkedtem meg Tünde termékeivel és történetével, ami végülis egy fantasztikus márka, a myskin kialakulásához vezetett.  

myskin-collage.jpg

Márkatörténetként "csak" annyit, hogy Tündénél 2010-ben bőrrákot diagnosztizáltak, amiből végül sikeresen kigyógyult, de mint minden sorsfordító esemény, ez is gyökeres változásokat hozott Tünde életeben. A rendszeres orvosi kontroll mellett lelke ápolására is odafigyelt, emellett teljesen megváltoztatta bőrápolási szokásait, ekkortól már szinte csak saját termékeit használta. A myskin elnevezés 2015-ben született, hogy hogyan, és mi van a név mögött, elolvashatjátok Tünde blogbejegyzéséből.

A márka "legfontosabb" terméke is Tünde történetéhez köthető, az Antioxidáns krém, mely anyajegyes bőr ápolására lett megalkotva, 5 éven át tartó fejlesztés eredménye. A krém nem tartalmaz a bőrre káros összetevőket, sőt, a szervezet természetes sejtregenerációs folyamatait támogató gyógynövényekkel, a bőr számára hatékony vitaminokkal, maximális antioxidáns tartalommal turbózta fel a kencét. Saját bőrén tesztelve abszolút sikeresnek bizonyult az így megkomponált testápoló, hiszen fél év rendszeres használat után a digitális anyajegyvizsgálaton több, mint 10 anyajegye mutatott szignifikáns javulást szerkezetében, színében és pigmetációjában. Az anyajegyekről készült fotókat, a krém összetevőit, működési elvét ITT nézheted meg.

pb231293.jpg

A krém anyajegyekre gyakorolt hatásáról nem foglalok állást, ezt 2 heti teszt után, illetve egy hozzáértő szakorvos közreműködése nélkül nem is tehetném. Arról viszont kétségem nincs, mennyire fontos, hogy mit viszünk fel a bőrünkre nap mint nap, hiszen egy parabenektől, pegektől, szintetikus összetevőktől hemzsegő krém használatánál fel sem merülhet az "ápolás" szó használata. Minden esetben fontosnak tartom a gyönyörű összetételű, "tiszta" kozmetikumok használatát, és egy magasabb rizikócsoportba tartozó bőr esetében ez talán még fontosabb. A myskin antioxidáns krém minden tekintetében tökéletes, 100%-ban természetes összetevők alkotják, a különleges eljárással kinyert növényi hatóanyagoknak köszönhetően pedig egy maximális antioxidánstartalmú krémet sikerült előállítani.

Maga a krém egy közepesen sűrű, sötétsárga, picit testes formula, minimális illattal, könnyű felszívódással. Azonnali megnyugvást hoz az amúgy is száraz, ám a hideg időjárás beköszöntével viszkető, szinte már hámló bőrömnek. Pihe-puha, ápolt lesz a használata után a bőröm, szó szerint megnyugvás a használata. Tényleg csak minimális illattal kényeztet, ezért külön pirospont, és az airless flakonért is! Imádom az airless tégelyeket, maximálisan megőrzi a krém és a hatóanyagok minőségét, nagyon praktikus a használata, és az utolsó cseppig kinyerhető a beltartalom.

És ha már a csomagolás felé kanyarodtam egy kicsit, odavagyok ezért a letisztult, egyszerű külsőért, amit a termékek kaptak. A karácsonyi díszdoboz pedig, amiben a termékek érkeztek, tökéletesen passzol a kozmetikumok stílusához. Gyönyörű! ♥ A webshopban többféle karácsonyi csomag közül választhattok, ITT találjátok.

pb231285.jpg

pb231289.jpg

Mint látjátok, két arckrém, két kézkrém, és egy ajakápoló is lapult a csomagomban az Antioxidáns krém mellett.

A kézkrémek a másik imádott csomagolásomat kapták, odavagyok az ilyen fémtubusos krémekért, a cuki szivecske, és a beltartalomra utaló ikonok nélkül már-már gyógyszertári fílingje lenne, zseniális! Szintén a legelső, ami eszembe jut róluk, hogy megnyugvást hoznak a bőrömnek. A kezeimen még rosszabb a szárazsági szint, mert az eleve száraz bőrömet még folyamatos kézmosással is ingerlem, hiába a leggyengédebb natúr kézmosókat használom. A Mangóvajas egy picivel testesebb állagú, szolíd trópusi illattal, a Kakaóvajas krém pedig igazi édes csábítás. Mindkét verzió könnyen beszívódik, nem hagy kellemetlen réteget, csak ápolt kacsókat.

pb231291.jpg

Az arckrémek is remekeltek nálam, az első, amire rávetettem magam, az Immortelle arckrém volt, mivel már ismerem e csodálatos hatóanyag bőrömre gyakorolt hatását, ráadásul mangóvajat is tartalmaz, amivel szintén igencsak jóban vagyunk. Most sem csalódtam, gyönyörűen kisimít, feltölt, egyszerűen szebb a bőrképem tőle, és mindezt kemikáliáktól mentesen. Kell ennél több? Az illata behatárolhatatlan számomra, a felvitelnél még érzek valamit, utána már inkább illatmentesnek gondolnám, és a Rose anti-agint arckrém is csak visszafogott rózsaillattal illattal rendelkezik, nem tartalmaznak hozzáadott illatanyagot, amiért ismét +10 pont! (a Rose arckrém különlegesen finom illatát a bulgáriai rózsaolaj adja) A Rose talán egy picivel könnyedebb formula, én nem igazán tudnék dönteni, mindkettőt szereti a bőröm. Az arckrémek is airless flakonba kerültek, és még a kis utazó kiszerelések is megkapták a maguk mini airless tégelyét.. Le vagyok nyűgözve..

pb231294-2.jpg

És akkor jöjjön az ajakápoló.. Kíváncsian vártam a hatását, mivel ajakápoló-függőként szerintem már a teljes natúr palettát végig teszteltem, és kissé meglepett ez a végtelenül egyszerű összetétel, a termék ugyanis 3 összetevőből áll: bio kakaóvaj, bio szűz kókuszolaj, és méhviasz. Ennyi. Amilyen egyszerű, olyannyira zseniális, nincs felesleges összetevő, kellemetlen íz, ellenben remek az ápoló hatása! Egyszerűségében tökéletes!

pb231298.jpg

Nagyon kellemes élményt hagytak bennem a termékek, biztos, hogy többet is meg fogok tartani közülük a rutinom részeként. Örülök, hogy megismerhettem Tündét (még ha csak virtuálisan is) és a termékeit, nyugodt szívvel ajánlom minden korosztálynak és minden bőrtípusra a termékeit, higgyétek el, jó kezekben lesztek általa! ♥

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr1415343728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása