Beauty Heaven

hatékony bőrmegújító rutin a L'Occitane-tól

2019. szeptember 17. - zsu044

Az életvitelemnek és a rossz bőrápolási szokásaimnak köszönhetően sajnos elég hamar jelentkeztek nálam a bőrproblémák, kezdetben csak apróbb, majd elmélyülő ráncok képében, így könnyen lázba tudnak hozni az olyan kozmetikumok, amelyek ütős hatóanyagokkal célozzák meg a bőr öregedését. A L'Occitane megújult Immortelle Precious termékcsaládja is ilyen, két különleges összetevővel segíti a bőr természetes megújulását, a bőr hialuronsav előállító képességét pedig megnégyszerezi! A két csoda-összetevőn kívül pedig számtalan növényi hatóanyag dolgozik azon, hogy a bőr fiatalosabb, ellenállóbb legyen.

_mg_9963.jpg

immortelle_collection.pngAz Immortelle egy csodaszép virág, mely még a leszedése után sem hervad el, esszenciális olaja aktív molekulákban gazdag, erőteljes antioxidáns, és öregedésgátló hatással bír. A L'Occitane fedezte fel és szabadalmaztatta a korzikai Immortelle öregedésgátló erejét. Az Immortelle termékcsalád mindegyike tartalmazza ezt a különleges csodát!

 

Immortelle Reset szérum:

Talán emlékeztek még a Night Reset szérumra, (és remélem, sokan használjátok is) tavalyi megjelenését követően végigáradoztam egy blogbejegyzést a bemutató eseményről, és a szérumról, nagyon jó emléket hagyott bennem, ITT olvashatjátok. A szérum iránti rajongásom azóta is töretlen, az Acmella kivonatnak, és az Immortelle olajnak köszönhetően csodásan finomítja a ráncokat, és az egész bőr frissebb, fiatalosabb, egyszerűen imádom ezt a hatást! 

Szeptemberben egy fantasztikus akció keretein belül ha egy Immortelle Reset szérumot, és egy tetszőlegesen választott arckrémet vásárolsz akár a L'Occitane szaküzletekben, akár a webshopban, megajándékoznak egy általad választott arclemosóval!

Az én választásom:

locci_4.jpg

A kedvenc L'Occitane lemosóm az új micellás lett, de nagyon szeretem a kétfázisú olajos lemosót is, az általam próbált L'Occitane lemosókról ITT olvashatod a tapasztalataimat.

_mg_9984.jpg

Immortelle Precious szérum:

Míg a Night Reset egy olajos formula, (ettől függetlenül végtelenül könnyed, és nem zsírosít!) a Precious szérum egy nagyon lágy, krémes szérum. Pillanatok alatt felszívódik, az illata káprázatos, kifinomult és különleges, csak imádni lehet! Az Immortelle kivonat mellett hialuronsav komplex hidratálja és újítja meg a bőrt, és lencsemag kivonatot is tartalmaz, mely pórusösszehúzó hatású, sokunk örömére! A L'Occitane-tól megszokott igényes, pumpás üvegtégelybe van zárva ez a csoda, egy csipetnyi luxus minden reggel és este! 

Immortelle Precious szemkörnyékápoló balzsam:

A szemkörnyékápolás a rutinom legkényesebb pontja, 27 éves korom óta küzdök a szarkalábakkal, nálam a sima, hatóanyag nélküli szemkörnyékápolók szóba sem jöhetnek, csak a valódi hatással bíró termékek. Az állagon is sokminden múlik, mert smink alá nyilván a könnyedebb, nem zsíros formulák válnak be, viszont a testesebb táplálást igényli a bőröm ezen a területen. Így kicsit félve váltottam a megszokott szemkörnyékápolómról, de le a kalappal a Precious előtt! Nagyon könnyed, gél-krém textúrájú, pillanatok alatt beszívódik, de szilikonos réteget hagy maga után, mely selymes érzetet nyújt, és optikailag is csökkenti a ráncokat. Növényi hatóanyagokkal, hialuronsav komplex-szel, és koffeinnel tömött energiabomba, csökkenti a reggeli puffadtságot, és szépen halványítja a ráncokat, melyek estére sem mélyülnek el annyira, mint nélküle. Bevált!! ♥

Immortelle Precious krém:

Ütős kis anti-aging formula, 30 felett igazi must mave darab! Gazdag, mégis könnyed krém, a szérumhoz hasonlóan káprázatos illattal, gyönyörű üveg tégelyben, szerelem! Babapopsi puhaságú bőrt varázsol, teszteltem nappalra és éjszakára is, mindenhogy bevált, üde, kipihent bőrrel ébredtem, smink alatt pedig egyszerűen a BB krém is szebben mutat egészen estig! A Night Reset szérummal kombinálva nálam az igazán nyerő, de nagyon nagy kínálat van az Immortelle termékekből, úgyhogy minden korosztály minden bőrtípusra talál a bőrének megfelelő kombinációt, mindenesetre a Night Resetes akciót én nem hagynám ki! ;) 

Az akció szeptember 30-ig érvényes a L'Occitane webshopban, és a szaküzletekben! 

Ha szeretnél élni az ajánlattal, KATT IDE

_mg_9957.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr6715113562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása