Beauty Heaven

L'Occitane Immortelle Night Reset szérum bemutató | Blogger Event

2018. szeptember 13. - zsu044

Szeptember 3.-án, a megjelenés előtti napon egy exkluzív blogger eseményen ismerkedhettünk meg a L'Occitane formabontóan új termékével, az Immortelle Night Reset szérummal. A L'Occitane-hoz híven minden nagyon minőségi volt, a helyszín, a dekor, az ételek, és persze maga a termékbemutató is.

night_reset_collage.jpg

Az esemény a Deák Palota konferenciatermében volt, a terem bejáratánál fogadó lufik engem azonnal levettek a lábamról.. :)) 

fe24cdeb-6045-4385-b0d7-3abbaed627f8.jpeg

Finom falatokkal is készültek, a mindenféle alapanyagra való intoleranciámmal különösen örültem a gyümölcsnyársaknak, és a friss gyümölcslének. 

locci_1.jpg

Rövid ismerkedés és beszélgetés után elkezdődött a bemutató, rövid, lényegretörő információkat kaptunk az új szérumról és a hatóanyagairól, és a Night Reset termékcsalád Szépségnagyköveteként Tatár Csilla is beszámolt  a szérummal szerzett tapasztalatairól. Csilla "élőben" is nagyon szép, és természetes megjelenésű, szerintem abszolút illik a L'Occitane arculatához. Ezután ahhoz kaptunk gyakorlati tanácsot, hogy az esti rutinban hova illesszük be a szérum használatát. A bemutatót látva még én is ellazultam, és azon járt az agyam, milyen jó is lenne minden este egy ilyen kényeztető kezelést kapni valakitől.. :))

loccitane-event-_24_web.jpg

loccitane-event-_30_web.jpg

fotó: L'Occitane

A bemutató után a testi és lelki feltöltődés fokozásaként el lehetett vonulni egy külön helységbe egy kis lazító jógára, sajnos erre már nem maradt időm, még egy 250 km-es út állt előttem hazáig. Mint minden eseményen, most is csomaggal kedveskedett a L'Occitane csapata a résztvevőknek, amiben az új szérumon felül egy Balilla karkötő, és egy csomag isteni bonbon lapult. Készítettem az eseményről egy rövid kis videót, a minőség hagy némi kivetnivalót, még nagyon-nagyon sokat kell tanulnom a videózás világáról, de valahol el kell kezdeni.. :) A videó után még ne menjetek sehova, hiszen a termékről még nem is beszéltem! 

Az Immortelle Night Reset szérum ígérete:

_mg_4082-2va_gott.jpg"Használatával bőre kipihentté, frissességtől ragyogóvá és fiatalos kinézetűvé válik. Az Immortelle Night Reset könnyű vízbázisú textúrájában keveredik: Majoranna kivonat, mely lelassítja a természetes bőröregedés folyamatát a génexpresszió aktiválásával Acmella Oleracea, mely egy természetes alternatíva a botox-szerű hatás eléréséhez, ugyanis segít ellazítani az izmokat és kisimítani a finom ráncokat. Miközben gyengéden arcbőrébe masszírozza a szérumot, az Immortelle Olaj kivonatot tartalmazó több ezer mikrobuborék felszabadul. Az Immortelle Olaj a L'OCCITANE ikonikus és erőteljes antioxidánsa, mely stimulálva a bőr mikrocirkulációját növeli a kollagéntermelését. Az eredmény feszesebb és simább bőr."

Tapasztalatom:

Használtam már Acmella kivonatot tartalmazó terméket, és imádta a bőröm, így nagy reményeket fűztem ehhez a termékhez is, mivel elképesztő, amire ez a hatóanyag képes. Nem csalódtam, a Night Reset valódi hatást produkál: finomít a már meglévő ráncokon, és az egész bőr valahogy ruganyosabb, teltebb lesz. Hatását valóban 1-2 éjszaka alatt képes láttatni, bámulatos. Hiába olajos formula, mégis nagyon könnyed, pillanatok alatt felszívódik, és nem hagy olajos réteget maga után. Bár éjszakára ajánlott termék, én a nappali rutinban is kipróbáltam, nekem a nappalra használt sok-sok réteg és a smink egyvelegével sem bizonyult soknak, így nappalra is simán beiktatható. Mivel még csak 10 napos az ismeretségünk, bővebb véleményem a kezdeti ujjongáson kívül nincs, a későbbiekben frissíteni fogom a posztot a hosszú távú tapasztalataimmal.

Ha kedvet kaptatok az új szérumhoz, vagy bármilyen L'Occitane termékhez, használjátok az üzletekben a Beauty Heaven jelszót, és 20% kedvezményt kaptok a vásárlásotok összegéből!! ♥ (szeptember 30-ig érvényes) A Night Reset szérumhoz pedig egy Balilla karkötőt is kaptok ajándékba, amit a L'Occitane Alapítvány hivatalos "szem" logója díszít!

Az Unicef szappanon már találkozhattatok ezzel a mintával, emlékeztek?

_mg_1746_1.jpg

_mg_4108.jpg

_mg_4120.jpg

_mg_4086.jpg

Melyik a csábítóbb? :)

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8914238103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása